Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a csaj észrevegye magát?

Figyelt kérdés

Tehát van barátom, vagyis megint összejöttem az exemmel, egy kis szünet után, azelőtt másfél évig voltunk együtt. Míg nem voltunk együtt a társaságukhoz került egy 18 éves csaj, és összejött a barátom haverjával, de nemsokáig voltak együtt. Aztán mikor megint összejöttünk a párommal, elkezdett face-en feltűnősködni a csaj, mindig lájkol mindent amit kiír a pasim,meg linkel neki zenéket adatlapra. A barátom sosem reagál ezekre, és már megmondta neki h velem van és hogy ő nem tetszik neki, csak haverok.

Engem meg idegesít hogy nem veszi észre magát a kiscsaj :S

nemtudom már mit tegyek :S

23/lány

2011. aug. 9. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
beszélj te a csajjal és mond neki h tiplizzen
2011. aug. 9. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Failbook is serious business... Irigylem a problémáidat.
2011. aug. 9. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól még lehet más problémája is vagy talán kizárják egymást?

Én csak röhögnék a csajon.Legalább letesztelem a barátom.Bár mi már rég együtt vagyunk,de egy frissebb kapcsolatba jól jöhet.

Nem fordítanék annyi figyelmet a csajra,hogy gbeszéljek vele,mert azzal csak tudatom,hogy féltékeny vagyok és zavar.Nem adnám meg neki ezt az örömöt.

2011. aug. 9. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Megbízol a barátodban?

Akkor? Kit érdekel egy 18 éves kis csaj, a pasid téged szeret, veled van együtt nem mással. Ne csinálj semmit, ha belekezdesz magánakciókba csak gyerekessé válsz.

Nem kell vele törődni, törődj a barátoddal és ennyi :)

2011. aug. 9. 13:03
 5/5 gyíííháááá ***** válasza:
csapd tarkón egy péklapáttal, ha azt sem veszi észre akkor reménykedj, hogy rátolat egy úthenger:D
2011. aug. 9. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!