Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez, hogy lehetséges? Érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez, hogy lehetséges? Érdekes sztori!

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem életem NAGY szerelme.4 évig voltunk együtt,minden téren elsők voltunk egymásnak.Mikor "kidobott" akkor kikészűltem,sírtam elötte,szinte könyörögtem,hogy ne tegye ezt velem...Bánkódtam nagyon!Hiszen én még mindig nagyon szerettem Őt,ellentétbe Vele,irántam már semmit nem érzett.

Erre egy hétre,megbeszéltem egy találkozót azzal a sráccal akivel 6 évvel ezelött jártunk 2 hetet.Azóta nem is beszéltünk.Áprilisban felvettem msnre,néha beszéltünk,de semmi szikra nem volt az egészben.(tudni kell,hogy ebbe a fiúba halálosan bele voltm zúgva,miután vége lett másfél évig sírtam utána)Aztán 3 hete megbeszéltünk egy spontán talit (ezt úgy értem,hogy nem terveztük,hogy maaaajd valamikor összefuthatnánk,hanem aznap vasárnap msnen mondta,hogy fussunk össze..rég látott :D)elmentünk moziba,kajáldába.Megtörtént a csók is.Onnantól kezdve a volt barátomat teljesen elfelejtettem(AKIT ANNYIRA SZERETTEM!!!!)nem hiányzott,nem voltam szomorú...és megszerettem ezt a másikat akivel most vagyok.Boldog vagyok vele.Pedig még csak 3 hete.

Ugye ez tényleg érdekes,hogy 4 évet csak így kivertem a fejemből...?

20/L

2009. szept. 24. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tényleg nem akarok bunkó lenni, csak simán egy ismert író, ismert művének, egyik ismert idézetét idézném:

"Gyarlóság, asszony a neved!"

Igen William Shakespeare Hamlet! Aki nem ismeri a művet nézzen utána és rájön, hogy miért illik ide ez az idézet.

Amikor a magyar tanárom felolvasta és elemezte ezt a pár szót, akkor szinte nem tudtam mire vélni. Hiszen nem bírtam (sőt még most sem bírom) felfogni, hogyan képes valaki elfelejteni egy kapcsolatot ami ráadásul évekig tart. Ilyen nincs. Azt a sok szép, s jót nem lehet. Persze a rossz dolgok közrejátszanak, de az egy másik mese. Elképzelhető, hogy csak én vagyok ennyire "vak" és hagyom, hogy a női nem ily módon hitegessen majd a végén pofára ejtsen, de valamiért nem tudom elhinni. Persze, ha egyszer én is ilyen helyzetbe kerülök akkor majd másként látom a dolgokat, de jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy így legyen. Inkább csak figyelemelterekésnek mondanám ezt a dolgot. Ámbár az is előfordulhat, hogy tévedek. Remélem azért nem minden nő ilyen, és azt is, már csak azért is mert emlékek nélkül nem élet az élet.

Gondoljatok bele mit fogtok mesélni az unokáitoknak?:)

(Jómagam is hosszútávra tervezek és tervezgetek, bár kinek mi a hosszú, de biztos, hogy egész életemben emlékezni fogok rá...)

2009. szept. 26. 00:31
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsónak:nem az a helyzet,hogy elfelejtettem és semmire nem emlékszem...nem ezt mondtam.nem érzem a hiányát,nincs szükségem az ölelésére.
2009. szept. 26. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Attól még mindig hihetetlen.

whatever

2009. szept. 26. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet túllenni valakin, főleg ha a vége már szar volt.

Én azt mondom, hogy jó esélyed van rá, hogy lesz még 1-2 sokkélményed, amikor látod az exed, de jó helyen van, maradj jól!

2013. febr. 15. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!