Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez, hogy lehetséges? Érdekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez, hogy lehetséges? Érdekes sztori!

Figyelt kérdés

1 hónapja szakított velem életem NAGY szerelme.4 évig voltunk együtt,minden téren elsők voltunk egymásnak.Mikor "kidobott" akkor kikészűltem,sírtam elötte,szinte könyörögtem,hogy ne tegye ezt velem...Bánkódtam nagyon!Hiszen én még mindig nagyon szerettem Őt,ellentétbe Vele,irántam már semmit nem érzett.

Erre egy hétre,megbeszéltem egy találkozót azzal a sráccal akivel 6 évvel ezelött jártunk 2 hetet.Azóta nem is beszéltünk.Áprilisban felvettem msnre,néha beszéltünk,de semmi szikra nem volt az egészben.(tudni kell,hogy ebbe a fiúba halálosan bele voltm zúgva,miután vége lett másfél évig sírtam utána)Aztán 3 hete megbeszéltünk egy spontán talit (ezt úgy értem,hogy nem terveztük,hogy maaaajd valamikor összefuthatnánk,hanem aznap vasárnap msnen mondta,hogy fussunk össze..rég látott :D)elmentünk moziba,kajáldába.Megtörtént a csók is.Onnantól kezdve a volt barátomat teljesen elfelejtettem(AKIT ANNYIRA SZERETTEM!!!!)nem hiányzott,nem voltam szomorú...és megszerettem ezt a másikat akivel most vagyok.Boldog vagyok vele.Pedig még csak 3 hete.

Ugye ez tényleg érdekes,hogy 4 évet csak így kivertem a fejemből...?

20/L

2009. szept. 24. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Vagy az van, hogy vele vigasztalódsz, és el akarod hitetni magaddal, hogy jól vagy, vagy pedig ez a pasi sokkal jobb, mint az előző...
2009. szept. 24. 18:41
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak jott Valaki aki potolja az urt:)örulj neki:)
2009. szept. 24. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
hát..elég gyorsan túl léptél rajta xd,de sztem örülj neki h most boldog vagy egy másik sráccal :)
2009. szept. 24. 18:43
 4/14 A kérdező kommentje:
az nekem is megfordúlt már a fejembe,hogy bebeszélem magamnak,hogy jól vagyok..de nem hiszem mert ténleg...alig várom hogy talizzunk..hogy menejk 7végén hozzá...
2009. szept. 24. 18:44
 5/14 anonim ***** válasza:
79%

Nálam is ugyanígy volt, csak mi 5 évig voltunk együtt, jött egy srác (sose jártam vele azelőtt) és 2 hét alatt felejtettem el az exet :D:D:D:D (Igaz ezzel a sráccal is vége lett 1 hónap után, de már nem bánkódtam egyik után sem :D)

23/L

2009. szept. 24. 18:46
 6/14 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz vége egy hónap után:D :(
2009. szept. 24. 18:49
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

kutyaharapás szőrivel:D:D:D:D:D

jol teszed. légy boldog vele! lehet h már teis csak megszokásból szeretted.:)

2009. szept. 24. 19:01
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem te csak féltél h mi lesz az ex nélkül. El sem bírtad képzelni h mit fogsz nélküle csinálni stb. Szóval nem a szerelem késztetett sírásra, hanem a puszta félelem az egyedülléttől. Mindent vele csináltál (gondolom) és már el is felejtetted h milyen az, amikor Ő nincsen ott melletted.

Erre most jött egy srác aki bebizonyította neked h van élet a nagy Ő után is, és gondolom kedveskedik neked, bókol is...amit már az exedtől nem kaptál meg. Most hat rád újra az újdonság varázsa, és ez így jó. Legalább már túltetted magad a régi szerelmeden.

2009. szept. 24. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:

es 4 evet elpocsekoltal az eletedbol a"nagy szerelem" -re

sok sikert a kovetkezo "nagy szerelemhez".

2009. szept. 25. 10:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen volt az pocsékolás. Én sem tartom annak az én 4 évemet... Szép volt, jó volt, diákszerelem volt, szép emlékként marad meg... Nem tartom elapazarolt időnek... Mert ha azt nézzük: kellett ez a 4 éves kapcsolat, és a csalódás és minden, hogy megismerhessem a jelenlegi páromat.... :)
2009. szept. 25. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!