Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez, hogy lehetséges? Érdekes sztori!
1 hónapja szakított velem életem NAGY szerelme.4 évig voltunk együtt,minden téren elsők voltunk egymásnak.Mikor "kidobott" akkor kikészűltem,sírtam elötte,szinte könyörögtem,hogy ne tegye ezt velem...Bánkódtam nagyon!Hiszen én még mindig nagyon szerettem Őt,ellentétbe Vele,irántam már semmit nem érzett.
Erre egy hétre,megbeszéltem egy találkozót azzal a sráccal akivel 6 évvel ezelött jártunk 2 hetet.Azóta nem is beszéltünk.Áprilisban felvettem msnre,néha beszéltünk,de semmi szikra nem volt az egészben.(tudni kell,hogy ebbe a fiúba halálosan bele voltm zúgva,miután vége lett másfél évig sírtam utána)Aztán 3 hete megbeszéltünk egy spontán talit (ezt úgy értem,hogy nem terveztük,hogy maaaajd valamikor összefuthatnánk,hanem aznap vasárnap msnen mondta,hogy fussunk össze..rég látott :D)elmentünk moziba,kajáldába.Megtörtént a csók is.Onnantól kezdve a volt barátomat teljesen elfelejtettem(AKIT ANNYIRA SZERETTEM!!!!)nem hiányzott,nem voltam szomorú...és megszerettem ezt a másikat akivel most vagyok.Boldog vagyok vele.Pedig még csak 3 hete.
Ugye ez tényleg érdekes,hogy 4 évet csak így kivertem a fejemből...?
20/L
Nálam is ugyanígy volt, csak mi 5 évig voltunk együtt, jött egy srác (sose jártam vele azelőtt) és 2 hét alatt felejtettem el az exet :D:D:D:D (Igaz ezzel a sráccal is vége lett 1 hónap után, de már nem bánkódtam egyik után sem :D)
23/L
kutyaharapás szőrivel:D:D:D:D:D
jol teszed. légy boldog vele! lehet h már teis csak megszokásból szeretted.:)
szerintem te csak féltél h mi lesz az ex nélkül. El sem bírtad képzelni h mit fogsz nélküle csinálni stb. Szóval nem a szerelem késztetett sírásra, hanem a puszta félelem az egyedülléttől. Mindent vele csináltál (gondolom) és már el is felejtetted h milyen az, amikor Ő nincsen ott melletted.
Erre most jött egy srác aki bebizonyította neked h van élet a nagy Ő után is, és gondolom kedveskedik neked, bókol is...amit már az exedtől nem kaptál meg. Most hat rád újra az újdonság varázsa, és ez így jó. Legalább már túltetted magad a régi szerelmeden.
es 4 evet elpocsekoltal az eletedbol a"nagy szerelem" -re
sok sikert a kovetkezo "nagy szerelemhez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!