Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy k*rva érdekes sztori lesz, de kíváncsi vagyok mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
egy lánnyal lassan egy éve ismerjük egymást, főként neten beszélgettünk, nagyon zavaros a kettőnk viszonya, általában tépjük egymást, de volt egy masszív "mindkettőnk-csak-a-másikkal-foglalkozott" időszak első 2 hónap. tényleg, egymás nyakán lógtunk. én szeretem őt azt hiszem hogy ő is szeret engem csak nem nagyon vallja be magának sem. akárhogy is, mindkettőnk ismerősei már tépik a hajukat, mert egymásról beszélünk. hogy nem értjük a másikat. gyakran kimondjuk, hogy jó, soha nem beszélünk többet, aztán máshogy alakul. ha összefutunk, utána általában napokig fel vagyunk zaklatva. neki azóta már lett egy barátja, de hallottam, hogy főleg hozzám hasonlítgatja, és nagyon gyakran (szinte mndig) én vagyok a téma. nekem is alakulhatna lánnyal dolog, de én visszalépek, mert ezt nem tudnám megtenni. hogy szerethetjük, vagy inkább szerethetem ennyire, ha alig-alig találkoztam vele (cam az mindig volt), hangját is hallottam, nagyon sokszor, de... nem tudom, miért van ez. volt már lányokkal dolgom, de ez valamiért más, mint a többi. ezt a lányt nem tudom elfelejteni. teljesen megváltoztattuk egymást, és emiatt valamilyen szinten utálom őt, és persze utál ő is engem. volt már valaki így? ez szörnyű.2010. márc. 2. 01:05
1/5 anonim válasza:
Ebben mi az érdekes? Döntésképtelenek vagytok, ennyi. Szörnyű, de ez sokakra igaz manapság. Mondjuk én is hülye vagyok, hogy egyáltalán végigolvastam xd. Aki hülye haljon meg.
2/5 anonim válasza:
Ez egy k*rvára nem érdekes sztori.
3/5 anonim válasza:
én is bánom hogy végigolvastam
kicsi vagy még, ennyi az egész
4/5 anonim válasza:
Ember! Ez jobb mint, egy brazil szappanopera! Gratulálok ez a se veled, se nélküled szerelem!
5/5 anonim válasza:
Ez egy gyermeteg sztori és cseppet sem érdekes. Ott van a másik csaj, lépjél túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!