Ilyen idézet kellene!? érdekes a sztori (? )! menj lejjebbbb.
Figyelt kérdés
arról van szó, hogy egy srác nagyon átb*szott .. úgyvolt hogy járunk, mondtam is neki hogy: igen, felőlem járjunk .. és délután meg írt nekem fb-n hogy nem lehet köztünk mégsem semmi, mert ő mást szeret, de őt már 2 éve és nagyon, és őt nem tudja pótolni .. ja, és erre délután jött rá ..
namost a csaj, aki a bnőm, összejött egy másik sráccal ..
erre kellene nekem egy idézet, ami passzol erre .. tömören és röviden kb. így szóljon: 'rábasztál barátom'
valami ijjesmi. :) tudtok? lécci. kérlek. köszi. :)
2011. ápr. 29. 16:51
1/2 anonim válasza:
www.citatum.hu
www.netorian.hu
témák szerint szét vannak szedve, keresgélj :)
,,Nem zavarom a boldogságod, nem könyörgök, hogy szeress, lesz még idő mikor büszke szíved magától felkeres.!"
2/2 anonim válasza:
nem feltétlenül ilyen de nekem bejön: "Játszhatod a vagány f*sza gyerek szerepet, de belül szar ember maradsz örökre."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!