Elég érdekes a sztori, szerintetek mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
valami lilás folt jelent meg már régebben a nagylábamujján a lábaom, most látom hogy a ballal is ugyan ez lett. mi lehet a baja? nem ütöttem be és a cipő sem nyomja a lábamat.2010. aug. 14. 15:28
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok.
nem olyan, a körmöm feketedett be, és mostmár a másik is.
2010. aug. 14. 19:20
3/5 anonim válasza:
A többi kérdésre is választ kérnék, így nem tudok mit mondani.
Mellesleg függ a hőmérséklettől? Télen is jelentkezett?
Szoktak az ujjai (kéz és/vagy lábujjak) elfehéredni, majd fájdalmasan kipirulni?
végzős orvostanhallgató
4/5 A kérdező kommentje:
sziv zörejem volt régebben. ha megnyomom akkor fáj de nem szinezödik el, most jelenkezett elöször ez a probléma, csak mostmár 2 lébujjammal is ez a helyzet. a körömház fekete lés van valami barna is látszik
2010. aug. 14. 19:34
5/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok.
Nekem is volt hasonló. Kb olyan volt, mint a 3.képen a láb részen, csak sötétebb. Több helyen megjelent (de csak a lábfejemen és a talpamon), érintésre fájt, nem színeződött el és a hőmérséklet nem befolyásolta.
Szerencsére szép lassan elmúlt:) 3-5 hónap alatt:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!