Érdekes. Mi lehetett az oka?
Kisbaba-koromban szürkés-kékes színűek voltak a szemeim, és tűzvörös a hajam. Ezután besötétedtek a szemeim, a hajam pedig világos-szőke lett, és csak ezután, fokozatosan váltott át barnába. Arról hallottam, hogy a szem színe változhat, a hajé is kissé, baba-korban, de nekem "nagy-változásaim" voltak, ugye, a hajammal kapcsolatban is, és csak 10 éves korom körül "érte el" a mostani színét. Jelenleg közepes-barna hajam van (néhol szőkés árnyalattal), és sötétbarna szemeim. Soha sem festettem. :-D
Megkérdeztem több embert is erről (köztük nem is egy az egészségügyben dolgozik), de nem tudták rá a választ. Azt mondták (ahogy én is tudom), hogy csak baba-korban lehetnek KISEBB változások a szemet, és hajat illetően.
18/F
Hát ez tévedés. Én koromfekete hajjal születtem és égkék szemszínnel.
A szemem színe ovis koromra sötétkék lett, majd később átmen barnászöldbe.
A koromfekete hajam is kihullot nőtt helyette aranyszőke, ami 18 éves koromig kitartott majd fokozatosan bebarnult, mára már sőtétszőke, sötétbarna sávozással, de vannak benne egészen világos aranyszőke tincsek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!