Szerintem nagyon érdekes, érzés, mi lehet ez? Bővebben alul
Persze, értem amit leírtál. :)
Én most fogok érettségizni, a mi osztályközösségünk egy nagy 0... szóval az osztályt nem fogom megsiratni, de van két olyan tanár a suliban, mintha a szüleim lennének, nagyon szeretem őket, nagyon fognak hiányozni! Nem tudom mit csináljak..nem akarom megszakítani velük a beszélgetést :S Nah mindegy, amúgy mindenki szerintem visszasírja a középsulis éveket, még akkor is, ha az osztály nem olyan, de vannak olyan pillanatok, amiket nem lehet elfeledni sosem. :)
az utolsó év a legszebb, mégha nemis jó az osztályközösség .. :) régen ugyvoltam vele, h csak legyek túl rajta, elfelejtek mindenkit(azosztályunkba sokvolt a ribi, nah meg engem sem szerettek annyira..) és végre jön az egyetem, amiket sokat a legjobb éveknek mondanak, de nagyot tévedtem, igazság szerint nemérzem jól magam ott ahova most járok, lehet ezért is sirom vissza a régi időszakomat ... viszont komolyan bármit megadnék hha visszapörgethetném az időt egy évvel ezelőttre... :( :)
a ballagásunk már húzósabb volt, azt annyira nem éreztem át, bár fura volt utána, ugyéreztem h már nemtartozom sehova hiszen belépek a nagybetűs életbe, távol a családtól, új környezet stb... nemis jóh most, ujra lennék középiskolás, és laknék a szüleimmel:( .. sz*rdolog, nemérzem magam érettnek ehez, pedig már 20 vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!