Érdekes tünetem van, mit jelenthet ez?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre,hogy bal oldalon a fülem alatt ill a nyakamon olyan mintha lenne valami de a nyirokcsomóm nincs megnagyobbodva de olyan érzés.Amikor jót nevetek akkor meg úgy érzem,hogy valami szorítja össze a nyakam meg a fejem.Volt már valakinek ilyen?Mitől van ez?2011. jan. 26. 17:54
1/12 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. Ha megtapintottam éreztem is egy kis csomót, és ha megnyomtam elkezdett zsibbadni a fél arcom.
Pár hét alatt elmúlt.
2/12 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy már régebb óta tart.De csak bal oldalon.
2011. jan. 26. 18:48
3/12 anonim válasza:
Hát nem biztos hogy ezt félvállról kéne venni.A nőknél 20-35éves korig gyakori a pajzsmirigyrák.A barátnőmet tavaly műtötték(32éves),most ezen a héten tudtam meg hogy anyukámnak is ez van...(bár ő 60éves).Helyedben elmennék megnézetni!
4/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem távdiagnózist kértem egyértelmű,hogy elmegyek orvoshoz.Ez az oldal viszont azért jött létre,hogy itt lehet kérdezni.Amúgy köszi,bár nem volt egy megnyugtató válasz.Persze bármilyen rendellenes tünet lehet rosszindulatú jelre utaló, de ez szerencsére nem mindenkinél van így.
2011. jan. 26. 21:58
5/12 anonim válasza:
Te figyelj már,mi a felháborodásod tárgya?Normálisan válaszoltam,sehol nincs felkiáltójel.Milyen jogon osztasz te engem ki?
6/12 A kérdező kommentje:
Neked sem volt gyerekszobád,szegény!Több szeretetet kaphattál volna,szeretetben nevelhettek volna.De bánt,ejnye!
2011. jan. 27. 11:43
7/12 anonim válasza:
Mivel úgy kezted a mondatod:"Neked sem"...így feltételezem magyadról is beszélsz.Ezek szerint te is szánalmas vagy:-)hehehe
8/12 A kérdező kommentje:
Pszichopata vagy kezeltetted már magad?Kérj segítséget!itt senki nem beszélt ilyen trágárul mint te (ami törölve lett).Szánalmas vagy minden rosszat kívánok neked ami csak az életben elérhet!Hehehe
2011. jan. 27. 18:33
9/12 anonim válasza:
Én az egész családodnak kívánok vastagbélrákot!Heheeh
10/12 A kérdező kommentje:
Cigány!
2011. febr. 1. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!