Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit gondoltok, lenne egy pár...

Mit gondoltok, lenne egy pár már zavaró tünetem, szerintetek ez lehet valamilyen betegség tünetegyüttese?

Figyelt kérdés

gyakori fejfájás, jó étvágy ellenére hirtelen fogyás (ez jelenleg stagnál, de nagyon vékony lettem), hajhullás, látásromlás, gyakori csalánkiütések, melyek picik, ált-ban a nyakamon vagy az arcomon vannak, rövid ideig, de nagyon viszketnek, ingerlékenység, hullámzó kedélyállapot.

nagyon köszönöm, előre is!

2011. jan. 20. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Allergia, valamire? Vagy ételre, vagy italra, vagy gyógyszerre?
2011. jan. 20. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha felborul az imunn rendszer vagy gyöngül ,akkor történik hasonló, álapot felmérés kellene vagy erősítés akkor írj privit üdv
2011. jan. 20. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:

nem tudom sajnos, gondoltam már cukorbetegségre, lisztérzékenységre vagy candidára...nagyjából bármelyik lehet :(

soha nem voltam semmire sem allergiás.

Erős sokk ért augusztusban, és állandó arcüreg és felső légúti megbetegedésem volt, mely a 3. antibiotikumos kúrára sem akart múlni. Elmentem egy természetgyógyászhoz, ő rendbe szedett, azóta nem voltam beteg. De ha visszagondolok, a látás, a hajhullás és a fogyás már régebben fennálló probléma, csak nem nagyon törődtem vele. De most már nagyon zavar. Hozzá még jöttek a fenti tünetek. De voltam teljes vérképen, még akkor nyáron, nem mutatott ki semmit sem.

2011. jan. 21. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen sajnos, ezek azok a problémák ami érzelmi eredetű ,és nem mutatja ki a vérkép sem és orvos sem ,ezek tartoznak az alternatív gyógyításba ,bár mennyire is üldözik a GYÓGYÍTÓKAT sokszor többet tudnak segíteni olyan problémákon amin orvos nem ,tapasztalom én is akik felkeresnek azokon az embereken,üdv
2011. jan. 21. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Jajj ne szórakozzunk már, egy vérkép nem feltétlenül elég, menj vissza az orvoshoz és verd az asztalt, mert ezek a tünetek nem normálisak és nem lehet őket egy teljes vérképpel lerendezni.
2011. jan. 23. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!