Mit gondoltok, lenne egy pár már zavaró tünetem, szerintetek ez lehet valamilyen betegség tünetegyüttese?
gyakori fejfájás, jó étvágy ellenére hirtelen fogyás (ez jelenleg stagnál, de nagyon vékony lettem), hajhullás, látásromlás, gyakori csalánkiütések, melyek picik, ált-ban a nyakamon vagy az arcomon vannak, rövid ideig, de nagyon viszketnek, ingerlékenység, hullámzó kedélyállapot.
nagyon köszönöm, előre is!
nem tudom sajnos, gondoltam már cukorbetegségre, lisztérzékenységre vagy candidára...nagyjából bármelyik lehet :(
soha nem voltam semmire sem allergiás.
Erős sokk ért augusztusban, és állandó arcüreg és felső légúti megbetegedésem volt, mely a 3. antibiotikumos kúrára sem akart múlni. Elmentem egy természetgyógyászhoz, ő rendbe szedett, azóta nem voltam beteg. De ha visszagondolok, a látás, a hajhullás és a fogyás már régebben fennálló probléma, csak nem nagyon törődtem vele. De most már nagyon zavar. Hozzá még jöttek a fenti tünetek. De voltam teljes vérképen, még akkor nyáron, nem mutatott ki semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!