Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mit tegyek van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit tegyek van még értelme? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés
MIt tegyek ha van egy lány akiről tudom hogy tetszek neki (lényegtelen honnan tudom tudom és kész) csak a probléma az az hogy négyszemközt beszéltem vele és azt mondta hogy szeretne többet de még találkozzunk és nyárig ne legyen semmi köztünk mert sok a dolga és addig csak találkozgassunk és beszéljünk.... mondom oké DE máskor meg állandóan kerüli a társaságomat és nem beszél velem most akkor ez hogy van ? és próbálok beszélni vele pl suliban is de akkor meg kerül....mondtam neki akkor találkozzunk szombaton és mondta nem biztos hogy ráér de megpróbálja átrendezni.... hát nem tudom szerintetek most mit kéne csinálnom ?? annyit tudok róla hogy nehezen mutatja ki az érzéseit mert már volt része csalódásban és fél...
2013. ápr. 17. 14:41
 1/1 nikili válasza:
ha csalódott akkor biztosan elvárja tőled, hogy kitartó legyél és mutasd meg neki, hogy érdemes vagy rá. Persze azért nem kell túlzásokba esni, hiszen azért hülyének ne nézzen, próbáld meg elhívni még párszor aztán ha minden kikerül, ne jelentkezz egy ideig, ne játszon veled ő se.
2013. ápr. 17. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!