Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így a kapcsolatomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így a kapcsolatomnak?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve együtt vagyunk párommal. Én nem vagyok egy szép lány, vékonyka is vagyok, kicsi a cicim is ...

Minden nap depizek emiatt, pláne hogy tudom milyen barátnői voltak előttem a páromnak (plázacicák, műmellűek, táncos lányok). Nem bírok ennek tudatában lenni, szinte minden nap megfordul a fejemben, hogy én nem vagyok elég jó neki és nem velem kellene lennie.

2013. ápr. 14. 11:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha így érzed,akkor mi a kérdés?
2013. ápr. 14. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Ő választott téged, tehát veled akar lenni. Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Nálam is ez a szitu. Vékony vagyok, kicsi a mellem, de velem a barátom mindig azt éreztette, hogy mennyire jó vagyok neki, és igy is kivánt. Ha a te barátod is ezt teszi, higyj neki, ha viszont az önbizalmadat rombolja, akkor lépj ki a kapcsolatból.
2013. ápr. 14. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Van mikor jobb a helyzet. De sokszor eszembe jut, mert sajnos az élet mindig az utamba sodorja őket. Vagy az utcán látom meg valamelyiket, vagy bevásárlóközpontban vagy a Tvben és így elég nehéz kimásznom ebből a gödörből.
2013. ápr. 14. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne érdekeljen, az már a múlt. Az én első pasimnak is előttem 11 nője volt, most ettől dpis kellett volna legyek? Nem!! Van önbizalmam, és tudom, h én is jó vagyok. Ha ennyire problémád van az önértékeléssel, akkor feltétlenül menj pszichológushóz. Mert ha a mostani barátoddal szakitasz is, a következő kapcsolataidat is tönkreteszi az önbizalomhiányod.

Második voltam.

2013. ápr. 14. 11:23
 5/7 anonim ***** válasza:

"plázacicák, műmellűek, táncos lányok"

Te most komolyan ezekre nézel fel?

2013. ápr. 14. 19:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem nézek fel ezekre ... ellenkezőleg én azt szeretem hogy természetes lány vagyok. Aki szakadó esőben gumicsizmában is kimegy az erdőbe sétálni. Engem az zavar, hogy a férfiaknak (tisztelet a kivételnek) ilyen nők kellenek.
2013. ápr. 14. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Akinek ilyen nő kell, az meg csak a külsőre hajt.
2013. ápr. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!