Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom időt kért. Van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom időt kért. Van értelme várnom?

Figyelt kérdés
Párom időt kért. Azt megbeszéltük hogy 3 hónap múlva ha leérettségizett, leülünk megtárgyalni. Addig együtt lakunk. De szabadok vagyunk. Ő találkozgat srácokkal. De én nem akarok mást. Előtte eljegyzés és gyerek volt a téma. De hirtelen jött ez a szünet dolog. 9 éve vagyunk együtt. Én még mindig fülig szerelmes vagyok belé. Ő 22éves lány, én 24 éves fiú. Szerintetek vissza jön hozzám?

2013. ápr. 13. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nincs, és ne várd vissza illetve én nem fogadnám vissza a helyedben.
2013. ápr. 13. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem egy focimeccs ahol megsérül valaki és időt kérnek, nincs értelme.
2013. ápr. 13. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Ne folytasd semmiképp márt ott rossz ha szünetet kér a másik részéről az márt vagy nem szerelem...
2013. ápr. 13. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is kb az volt, hogy amig erettsegizik addig ne legyunk egyutt utana meglatjuk. Oszinten? En szeretnek hinni benne, hogy tenyleg csak masra kell most koncentralnia es jobb ez igy, de ha szeretsz valakit meg sem kockaztatod azt, hogy elveszited. Ne igazan remenykedj, probald szokni a gondolatot, hogy lehet vege lesz. Akkor kevesbe fogsz kiakadni a dolgon.
 5/9 anonim ***** válasza:

idöt kérni a mecseken szoktak

szünet meg az iskolában létezik

lapátra vele ez a kapcsolat halott!

6/9 anonim ***** válasza:
55%
13évesen jött össze veled.Most jött rá a hoppálé,hogy ki akarja élni magát.Illetve te se gondoltad komolyan,hogy kufircol jobbra-balra 3hónapig,és utána együtt maradtok.
2013. ápr. 13. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
együtt is laktok és más srácokkal találkozgat, ezt felejtsd el, most van a változás korszakában, ennyi volt N
2013. ápr. 13. 19:51
 8/9 anonim ***** válasza:
22 évesen érettségizik?? O.o
2013. ápr. 13. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
találkozgat más fiúkkal? És ha nem jön össze, te is jó leszel? Lehet, megijedt, hogy nem szórakozta ki magát, nem akarja most lekötni magát. Szerintem nem fair, amit csinál. Vagy megbeszélni kellene, vagy szétmenni.
2013. ápr. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!