Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy csunyabb lanynak mindig helyes baratja van, es az osszes jo pasi jarni akar vele, viszont egy szebb, fullosabb lanynak pl 15 evesen meg alig volt baratja?
Figyelt kérdés
Szamomra ez annyira erthetetlen.. Mar reg keresem ra a valaszt.2013. ápr. 17. 09:47
31/35 anonim válasza:
mert a 15 éves prűd, a másik csúnyácska meg perverz :D
32/35 anonim válasza:
számomra az az érthetetlen hogy neked mi az érthetetlen ezen
ismered azt a szót hogy személyiség? tudod az ami a külsőn belül van, vagy ilyen mélységekbe még nem merészkedtél?
16/F
33/35 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, ha például az a csúnyácskább lány egy nyafka liba, akivel 2 értelmes mondatot nem lehet váltani? Most légy okos.
2013. ápr. 17. 18:21
34/35 anonim válasza:
Az ilyen lányokat nem értettem sosem, mint te! Azért mert egy csaj " nem fullos" ( bár mindenkinél más a szó jelentése) Attól még nem lehet jó pasija! Engem a csajok sosem tartottak " fullosnak" mert 75 kg vagyok és nem áll rajtam annyira jól a tapadós szűk ruha mint rajtuk! De a pasiknak pont ez kellett! Nagy cici, formás fenék, husis combok és az arc! :) Nem tartottam magam sosem szépnek, csak tisztában voltam/vagyok az adottságaimmal! Mindenki megtanulja kezelni a testét, miután elfogadta saját magát! Sokan kiröhögnek, de ha magunkkal nem vagyunk jóban, akkor ne is várjuk, hogy más jóban legyen velünk! Ezt a kinézetre értettem! Azért sokszor örültem, amikor egy buliban hozzám jöttek oda, s nem a mellettem álló szőke cicákhoz, akik tele voltak vakolattal! :) Ezt jó hosszan írhatnám... Mivel olvastam feljebb, hogy a csúnya alatt az igénytelen kövér lányokat írtad, így más a helyzet. ha annak a fiúnak igénytelen lány kell , akkor ő sem különb . De attól mert valaki kövér, az nem azt jelenti, hogy nem lehet "jó" pasija! Volt álomtestű,kékszemű, fekete tüsis hajú pasim, de belül nem sok minden volt neki! Már egy éve megtaláltam életem szerelmét, aki mellett minden reggel arra ébredek, hogy mosolyogva néz! Mindig minden percben újra belé tudok szeretni! Az élet kifürkészhetetlen és kiismerhetetlen! Hihetetlen apróságon tudnak múlni dolgok, kapcsolatok és szerelmek! Bocsi, ez hosszúra sikerült! :) Aki szeretne velem beszélgetni bármiről az nyugodtan jelezze ! Szívesen beszélgetek ! :)
35/35 A kérdező kommentje:
koszonom, ez elegge elgondolkodtato valasz volt:)
2013. máj. 10. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!