Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az, hogy egy csunyab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy egy csunyabb lanynak mindig helyes baratja van, es az osszes jo pasi jarni akar vele, viszont egy szebb, fullosabb lanynak pl 15 evesen meg alig volt baratja?

Figyelt kérdés
Szamomra ez annyira erthetetlen.. Mar reg keresem ra a valaszt.

2013. ápr. 17. 09:47
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
es honnan veszed hogy en csunya vagyok?:D
2013. ápr. 17. 10:01
 12/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te hol élsz, de felénk nem így van..

Én például teljesen átlagos vagyok (ami alatt azt értem, hogy vannak nálam jóval csúnyábbak, de szebbek is, én ilyen köztes vagyok, bár szerintem inkább a szép felé hajlok(nem beképzeltség!)) de itt csak a nagycsöcsű nagyszájú ribiknek van helye pasik mellett..

2013. ápr. 17. 10:04
 13/35 A kérdező kommentje:
hat itt nem. felenk a helyes pasiknak a csunya, de k**va lanyok kellenek. es akkor lehet hogy itt a valasz.:|
2013. ápr. 17. 10:07
 14/35 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék te hogy nézel ki.:D
2013. ápr. 17. 10:08
 15/35 A kérdező kommentje:
szerintem jol, meg vagyok elegedve magammal.kuldjek kepet?:)
2013. ápr. 17. 10:09
 16/35 anonim ***** válasza:
küldj
2013. ápr. 17. 10:11
 17/35 anonim ***** válasza:
Ha a csúnya lánynak jó képű pasija van akkor a szép lánynak meg ronda???
2013. ápr. 17. 10:23
 18/35 anonim ***** válasza:
Kerek én is képet légyszi :)))
2013. ápr. 17. 10:29
 19/35 csészebögre válasza:

Mert mondjuk nem elég a szép pofi ahhoz, hogy meg akarjak dugni egy nőt? - rondán kifejezve. De most komolyan, kit érdekel, ha szép arca van, ha közben meg ostoba, mint egy kavics?

Ráadásul nem mindenki akar 15 évesen elsöprő, sírig tartó, romantikus-nyálas szerelmet. Még akkor sem, ha történetesen lány az illető.

2013. ápr. 17. 10:31
 20/35 tabaki ***** válasza:

Ezt úgy mondják, hogy az egyediből következtetsz az általánosra, ami módszertani hiba. Az én tapasztalataim például nem erősítik ezt a vélekedést, természetesen én sem akarok messzemenő következtetéseket levonni azok alapján.

Ha véletlenül mégis igazad lenne, akkor is van magyarázat, mondjuk az, hogy az illető lányok a csúnyaságuk miatt kénytelenek jobban odafigyelni a másik nemre, ezért nem pasiként tekintenek rájuk, nem helyesség szerint rangsorolják, és nem darabszámra mérik őket. Az ilyen lány érthetően kapósabb, ha a külleme előnytelenebb is.

Egyébként a vonzerő sokmindenen múlik. A "fullosságba" beleszámítod a lazaságot, intelligenciát, vagányságot, jó dumát, fantáziát, odaadást, meg még egyéb mellékkörülményeket is, vagy a "pasinak" kutya kötelessége volna a bögyös, kerekfarú macákra ragadni, mint valami légynek a légypapírra? Talán jobban szeretik, ha valaki ennél többre tartja őket.

2013. ápr. 17. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!