Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyeltalán ő szeret? Mi lenne a helyes?
Figyelt kérdés
Szinte mindennap felteszem a kérdést..Szóval van egy 'haverom'. Tavaly jártam vele. Aztán egy hónapig nem beszéltünk, majd utánna elkezdtünk kavarni, és barátok voltunk, mostanáig, találkozgatuni meg minden. De nekem most van barátom. Na szóval találkozgatunk és én hát a szívem mélyén érzek iránta valamit..Mert ő oylan fiú aki pontosan hozzám illik. Ugyanolyan mindenben és wáá nagyon hozzám illlő. Szóval ma is találkoztunk kétszer. Most eljött beszélgetni negyed 9 kor és fél 10 kor ment el. Részeg volt egy kicsit vagyis be volt csiccsentve. Ölelgetett, puszilgatott, és aztmondta szeret, meg tényleg de tényleg olyan volt és megakarat csókolni. Beszélgettünk arról mikor jártunk meg minden.Nagyon jól érzetem magam. Nagyon szívesen megcsókoltam volna :$ De nem szabad, van barátom és szeretem. De nemtudom mit tegyek. Lassan kezdek többet érezni a 'haverom' iránt mint a párom iránt..és nagyon rossz. Szívemből járnék a haverommal és nagyon boldog lennék. De nemtudom.2013. ápr. 16. 22:11
1/5 anonim válasza:
ismerős helyzet... csak azt "vihetik" aki menni akar :D
válassz!
2/5 anonim válasza:
Szakítanod kellene!
Mert ahogy írtad a szíved másfelé húz!!
3/5 anonim válasza:
azt válaszd, akit a szíved mond. és ne akard magad becsapni :) --Chocky--
4/5 anonim válasza:
Előbb-utóbb választanod kell kettejük közül. Próbáld átgondolni, hogy hosszabb távon melyiküket választanád, kit szeretsz jobban, és hogy melyikükkel tudnátok egymást kölcsönösen jobban szeretni: a barátoddal vagy a másik sráccal. Ha a másik srácot jobban szereted, akkor bármennyire is fáj, legyen vége a barátoddal, de nem ártana tisztáznod a helyzetet a haveroddal sem. Megkérdezni, hogy mennyire gondolja komolyan, mert előfordulhat, hogy két szék közé esel.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. ápr. 16. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!