Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy egy csunyabb lanynak mindig helyes baratja van, es az osszes jo pasi jarni akar vele, viszont egy szebb, fullosabb lanynak pl 15 evesen meg alig volt baratja?
Nem így látom a dolgokat.Én úgy látom,hogy mindenkinek jut,aki tesz érte.
Hogy számomra szép-e,az nem érdekes.Számára viszont szép az,akivel össze jön.
Az öcsémnek pl olyan csajok kellenek,akik nekem undorító csúnyák.És neki sem tetszettek soha a csajaim.
utolsó előtti, nem k*rváskodok, egy szóval nem írtam hogy a kérdésben rólam van szó! t*karodj a jó édes anyádba, vagy legalább ásd el magad:) köszi!
a többieknek meg köszönöm az értelmes választ, képek mennek aki kért!
A legutóbb amikor vonattal utaztam összefutottam én is egy olyan csajjal aki totál fullos volt, amíg meg nem szólalt. Másfél órát utaztam vele de egyszerűen már 20 perc után azon gondolkodtam hogy elülök egy másik vagonba, mert olyan szinten buta volt, hogy márt irritált. Tehát nem minden a külső. De van olyan ismerősöm is aki a pasijait az eszével fogja meg, ezért olyan helyekre is jár ahol értelmesebb férfiak vannak.
Amúgy képet küldhetsz nekem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!