Adjon Isten vagy adjon az Isten szebb jövőt? Melyik a helyes? Kell vagy nem kell az 'az' szócska?
Az Adjon Isten a helyes.Ez egy vidéken régóta szokásban levő köszöntés.Úgy soha nem köszöntek sehol,hogy adjon Isten szebb jövőt.Ezt most találhatta ki valaki.
A szebb jövő pedig a nyilasi időkben a leventék köszönése volt.
"Tök mindegy. Az Adjon Isten akkor is elavult falusi, a szebb jövőt pedig levente/skinhead köszöntés marad, amit a benácult magyar proli birka módra átvett."
Előbb egy másik kérdésben bizonygattam hogy náci vagyok, és mindenki cáfolni akart. Tehát te alátámasztod?
"Tök mindegy. Az Adjon Isten akkor is elavult falusi, a szebb jövőt pedig levente/skinhead köszöntés marad, amit a benácult magyar proli birka módra átvett."
hallod vegyél már vissza
én se zsidózlak
te se nacizzál
megegyeztünk?
" Bezzeg nekem meg mind azt bizonygatja, hogy márpedig én nem lehetek náci. Na ennyit tudtok bakker..
"
mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!