Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes hosszútávra tervezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes hosszútávra tervezni egy olyan férfival, akinek névre szólóan gravírozott söröskorsója van a kocsmában?

Figyelt kérdés
sör, kocsma, ivás,
2013. ápr. 15. 08:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kocsmatöltelékekkel nem szabad foglalkozni:D igaz én be nem teszem a lábam 1 kocsmába mert utálom azt a sok alkoholista trógert, de vannak ismerőseim akik járnak kocsmázni és meg van a véleményem róluk:)
2013. ápr. 15. 10:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Ez a bajom nekem is. Nálam is a kocsma szó összeforrt a sok alkoholista trógerrel, akik általában ott találhatók.
2013. ápr. 15. 10:28
 13/21 Wadmalac ***** válasza:

#10:

Talán el kellene gondolkodni, kinek a készülékében van a hiba.

Mert ha a HOL a fő kérdés, nem a KIVEL és MIÉRT, akkor van néminemű nézőponti probléma.

Volt olyan barátnőm, aki először viszolyogva lépett be a kedvenc presszómba, mert hogy ő nem kocsmába járós fajta. És érdekes módon odaszokott, pedig ő sem "iszákos".

Rajta, mutass olyan ifjúsági szórakozóhelyet, ahol fiatalok rendszeresen találkozhatnak, és nem kocsma, presszó, pizzéria, koktélbár. Mutass olyat, ahova tényleg járnak fiatalok tömegesen és nincs alkohol-felszolgálás. Aki nem jár "ilyen helyekre", az nem tud járni sehova.

Nekem mániám a pool biliárd, versenyezgetek is, néha el is megyünk hasonlóan mániákus haverokkal biliárdszalonokba, de a kedvenc presszómban egy végigjátszott este 2-3000,- Ft, egy szalonban 6-7000,- Ft. Szinte minden este kinn vagyok és nem érzem rettenetesen züllött embernek a 3 deci kólám mellett. Persze visszahallom a hátam mögött szövegelő primitív falusiakat a "kocsmatöltelék" szöveggel, de nagy ívben tojok azokra, akik játsszák a mintapolgárt és otthon meg padlóra isszák magukat.

Ez egy hülye klisé, a szokásos buta általánosítás.

2013. ápr. 15. 10:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem is azzal van a legnagyobb probléma hogy kocsmába jár, hanem hogy ilyen sűrűn, ugyanis a névre gravírozott korsó erre utaló jel. Néha nő létemre én is bejutok párszor ilyen helyre, mondjuk évente 3-4-szer, de ettől még nem vagyok iszákos vagy link alak. De ha heti szinten járnék ilyen helyekre, ráadásul amolyan harmadrangú lepukkant kocsmába akkor csak abban reménykedem hogy lesz olyan jó barátom aki segít kimászni ebből a szenvedélyből...
2013. ápr. 15. 13:34
 15/21 Wadmalac ***** válasza:

Már megint a beidegzett sztereotípia. Harmadrangú lepukkant alkeszkocsmába mindennap berúgni járó tróger, ha gravírozott korsója van.

Ebből még egy FBI profiler se vonna le semmit.

Na pontosan ez a hozzáállás az, amivel bajom van.

2013. ápr. 15. 13:49
 16/21 Wadmalac ***** válasza:

Egyszer egy teljes hétig szervizben volt az autóm, és pont akkor nagyon szükségem volt kocsira. Hálistennek van jónéhány jóbarátom, akikkel ilyenkor kölcsönösen kisegítjük egymást, így az 1 hét alatt 4 különböző autóval parkoltam a ház előtt. Hétvégére elterjedt a szöveg, hogy lopott autókkal üzletelek.

Na ennyit az ilyen következtetés-levonásokról.

2013. ápr. 15. 13:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne keverd össze azt amikor fiatalok néha elmennek szórakozni valahova és iszogatnak mert abba még semmi baj nincs ha néha hétvégén elmegy az ember ilyen helyekre és iszogat a haverjaival, az már viszont baj ha minden nap a kocsmába lóg valaki és leissza magát és az olyan embereket trógereknek nevezem még ha sok embernek ez nem tetszik akkor is:) ez meg hogy nincs olyan hely ahol ne lenne alkohol. És akkor mi van?:D azért mert van alkohol már kötelező inni úristen. amúgy az meg a másik hogy a csajnál még rosszabb ha iszik és kocsmába meg hasonló helyekre jár, én kerülöm az ilyen embereket az biztos főleg ha lányról van szó:)
2013. ápr. 15. 13:56
 18/21 Wadmalac ***** válasza:

#17:

....izé, nagyjából képben vagy? Egy emberről van szó, akinek van egy névre gravírozott korsója. Ennyi a tény.

Ha ebből tényleg ezt vonod le, akkor veled van a baj.

Én spec kb. heti 4-5 órát biliárdozom, mert versenyekre is járok. Mivel nem vagyok milliomos, nincs ötszáz négyzetméteres villám és így nincs benne saját biliárdasztalom sem, hetente kimegyek minimum négyszer egy közeli kiskocsmába biliárdozni, mindehhez alkalmanként elfogyasztok mondjuk 3 deci kólát, de van, hogy disznó módon egy fantát vagy gyömbért is. Még vagyok olyan alja ember, hogy kocsival is megyek, így főleg nem iszom.

A többi haverom, akikkel együtt szoktunk kijárni, szintén nem isznak, csak játszanak. Sőt, ha nyaranta délutánonként elmegyek bringázni a haverjaimmal (mert hobbiszinten kerékpárversenyzek is) utána igen gyakran beülünk egy ilyen borzalmas helyre egy üdítőre meg megbeszélni a klubteendőket, versenyszervezést meg a következő közös tekerést.

Hogy mi mekkora mocskos trógerek vagyunk!

Ennyit az okos következtetésekről.

2013. ápr. 15. 14:24
 19/21 Wadmalac ***** válasza:

Tudom, hogy tökidegent védek ezzel, simán lehet, hogy tényleg iszik, de nem azért, és nem abból derül ez ki, hogy van egy korsója.

:D

2013. ápr. 15. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha már korsója is van akkor nem azért mert hetente 2x 3x bemegy meginni 1 üdítőt:D de mind1 olyan embernek szoktak ilyet csinálni aki már igen csak törzsvendég de igazából nem is érdekel mert van jobb dolgom is mint ezen vitatkozni:) amúgy meg pont te hoztad fel hogy mindenhol van alkohol akkor maradjanak otthon az emberek? erre én mondtam hogy azért mert lehet kapni alkoholt azért még nem kötelező fogyasztani is, most meg azzal jössz hogy te is lejársz de csak üdítőt iszol akkor most miről beszélsz?:D na mind1 amúgy régen én is sokat jártam biliárdozni haverokkal és volt hogy megittam 1-2 pohár alkoholt de abba még semmi rossz nincs szerintem:) az meg a másik hogy mi akkor se kocsmába jártunk:D vannak erre igényesebb helyek is
2013. ápr. 15. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!