Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék a szerelmemnek: gravirozott öngyujtó. Vélemény?
3 hónapja vagyunk együtt és szeretném végre meglepni valamivel.
Mivel dohányzik öngyujtóra gondoltam, valami szépre és stilusosra és hogy még személyesebb legyen, arra gondoltam, hogy graviroztatnék bele valamit.
De mit? Ez itt a kérdés. Nem szeretném, hogy valami csöpögős szerelmi vallomás legyen, de mégis fejezze ki a szerelmemet iránta.
Van esetleg valami tippetek? A neve szeretném ha rajta lenne, de milyen köritéssel?
Kérlek adjatok tanácsot! Ám 17 éves, ha ez segit.
Ja és jó lenne ha árakat tudnátok mondani, mert még nem graviroztattam, és fogalmam sincs mennyire költséges.
Köszönöm!
Jó ötletnek tartom. Lényeg, hogy valami komolyabb öngyújtó legyen, szerintem zippo (vagy mi a szösz:)).
Nem muszáj ám pont szöveget gravírozatni rá, ha nincs ötleted, mongyuk elég a monogrammja, persze szépen kidolgozva, extrásan, meg esetleg egy évszám.
ha arra gondolok, hogy ötletileg jó-e, akkor igen, nagyon szuper:) de pl. én egy régi barátomtól kaptam, és valahogy olyan érzésem volt, mintha fel akarna "égetni" valamit a kapcsolatunkban... meg ilyet mástól is hallottam már.
de ha mondjuk valami tüzeset gravíroztatsz rá, az meg még tökjó is :D
Iszonyat szar ötlet!
17 évesen még buztítod is a cigizésre!
Egészségügyis vagyok, láttam cigis tüdőt (korom fekete volt) , undorító, cigi miatti daganatos betegeket!
Háth én igy szeretem és nem célom őt megváltoztatni.
Letolás helyett mondjuk egy jobb ötletetet adhattál volna, ha van olyanod ;) !
szerintem az is jó hogy mitté nem tom mi a nevetek de ha Niki meg Tomi akkor
N <3 T
vagy a szívbe N + T
vagy a dátum amikor összejöttetek mondjuk 2011. 01. 12. vagy 01. 12. <3
valami ilyesmi :D
amúgy szerintem maga a gravírozás 2-3 ezer ft meg a zippo is 2-3 ft.. az ilyen sima.
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!