Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék a szerelmemnek: gravirozott öngyujtó. Vélemény?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt és szeretném végre meglepni valamivel.

Mivel dohányzik öngyujtóra gondoltam, valami szépre és stilusosra és hogy még személyesebb legyen, arra gondoltam, hogy graviroztatnék bele valamit.

De mit? Ez itt a kérdés. Nem szeretném, hogy valami csöpögős szerelmi vallomás legyen, de mégis fejezze ki a szerelmemet iránta.

Van esetleg valami tippetek? A neve szeretném ha rajta lenne, de milyen köritéssel?

Kérlek adjatok tanácsot! Ám 17 éves, ha ez segit.

Ja és jó lenne ha árakat tudnátok mondani, mert még nem graviroztattam, és fogalmam sincs mennyire költséges.

Köszönöm!

2011. ápr. 10. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez szerintem tök jó ötlet. Tavaly párom szülinapjára Én is ezt csináltatta, a dátummal mikor összejöttünk és a keresztnevünkkel ellátva. Nagyon örült Neki.
2011. ápr. 12. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:

szerintem az 'örökké' még túlzás, 3 hónap után, de akkor lehetne

<3 2011. 01. 01 <3

vagy csak 1 szív a dátum után, persze csak ilyen kis picike, diszkrét szivecske :D

2011. ápr. 12. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlzás az "örökre" szót oda biggyeszteni. Már csak amiatt is mert, fiatalok vagytok még, és nem biztos, hogy együtt fogjátok leélni az életeteket, még ha ez most úgy is tűnik. Ezt nem leoltásként írtam, de ez is csak egy vélemény.
2011. ápr. 12. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
19:07 író vagyok ismét :) Ja és még egy ötlet, fotógömb közös fotóval ellátva. Extrem Copyban 1600Ft csinálják. Máshol nem tudom mennyi.
2011. ápr. 12. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!