Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék neten gravírozott gyűrűt venni? Olyat lehetőleg ami párban van.
Figyelt kérdés
A barátommal hamarosan 2 évesek leszünk. Ő 22 éves, szereti a vadászattal kapcsolatos dolgokat, az ijászkodást meg ilyesmit. Láttam neten múltkor egy oldalt ahol lehetett párban gravírozott gyűrt venni, de elfelejtettem az oldal címét. Segisetek:) köszönöm
21/L
2009. aug. 2. 21:40
1/5 anonim válasza:
ez jó kérdés :) én is várom a válaszokat!
3/5 anonim válasza:
Milyen gravirozott gyűrűre gondolsz?
Szöveget szeretnél bele graviroztatni?
Mert szerintem egyszerűen be kellene menned egy ékszerászhez, a legtöbb helyen graviroznak is (mondjuk nem azonnal de rövid határidővel).
4/5 anonim válasza:
www.gravirexpressz.hu próbáld meg itt
5/5 anonim válasza:
igazából szerintem ezt úgy érdemes hogy elmész ékszerüzletbe és megveszed, mert akkor látod is hogy mit veszel meg. nem is hallottam még erről hogy neten keresztül... én még ott tartok, hogy megveszem a gyűrűt és elviszem gravíroztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!