Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom születésnapjára gravírozott toll jó lenne?
Figyelt kérdés
Ezt találtam ki, nevével meg az, hogy 25 év. Mit szóltok hozzá? Ti örülnétek? Másfelől milyen tollra lehet? Szeretnék pénzileg jól kijönni belőle. Kb mennyi lehet? És milyen fajta toll? Golyós, de márka?2009. jún. 16. 22:44
2/9 anonim válasza:
egy Zebra toll?:) és sztem tutijó én pl a névnapomra kaptam a 18.ra:D jaja jól látod névnapra:D és a nevemet gravíroztatták bele és nagyon tetszik szerencsét hoz!
3/9 anonim válasza:
és nemtudod mennyibe kerül egy olyan toll?:P
5/9 A kérdező kommentje:
itt lehet nzéegetni, akit érdekel! vannak 2-3-4 ezrekért is egész pofásak.
Mi az a zebra toll ? :D
2009. jún. 16. 22:53
7/9 anonim válasza:
Mi tanároknak gravíroztattunk most év végén búcsúajándéknak. Mi serlegboltban csináltattuk. Ott gravíroznak serlegre is, de lehet venni kulcstartótól elkezdve, kanalat, lapos üveget, tollat is. És ingyen belegravíroznak bármit. Mi szép tollakat díszdobozzal együtt 2400 Ft-ért vettünk. Egyébként szerintem szép ajándék, és egy tollat ez ember mindig használ, és akármikor a kezébe kerül, mindig eszébe jutsz majd. :)
9/9 anonim válasza:
Vidd ki inkább egy Fradi meccsre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!