Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a hónapban leszünk 1 évesek. Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha megajándékoznánk egymást egy egy gravirozott ezüst gyűrűvel?
Ehhez ismerned kell a barátodat. Ha ilyen nagyon romantikus tipus, akkor lehet nem fog megijedni az ötletedtől.
L, 18
köszönöm a válaszokat! hát szerintem azért 1 év azért nem semmi...
Még meg gondolom, és megbeszélem vele! Nem akarom erőltetni, de azért szeretném:$ várom még a véleményeket:D
Hát pedig az 1 év az tényleg semmi.
Szerintem vesd fel kicsit később..
Engem asszem elriasztana. Egy életre.
én 4 éve vagyok együtt a barátommal és karácsonyra vettem neki gravírozott gyűrűt...nagyon örült neki...:D
L/16 :D
Hát.. ha csak egy olyan, de jó hogy együtt vagyunk egy éve gyűrű, akkor szerintem megpróbálhatod. Ha romantikus fajta, biztos tetszeni fog neki az ötlet.
De szerintem egy gyűrű már egy nagyon komoly kapcsolatban jelenthet bármit is. Nem mondom, hogy egy év az semmi, a szüleim ennyi idő után már házasok voltak.
De ők 21 évesek voltak.. és dolgoztak mindketten. Szerintem Te még nem vagy ennyi idős, és a mai világban egy év..
A pszichológusok azt mondják, hogy a 2 év a választóvíz. Én ezért akarom a 3. évet nagyon megünnepelni a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!