Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a hónapban leszünk 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a hónapban leszünk 1 évesek. Felvetettem neki, hogy mi lenne, ha megajándékoznánk egymást egy egy gravirozott ezüst gyűrűvel?

Figyelt kérdés
Szerintetek a fiuk megijednek ettől? Nem gondoltam semmi eljegyzésre vagy ilyesmire, mert még fiatalok vagyunk. Csak valamiféle "hűség gyűrűre" gondoltam! Véleményetek?
2009. júl. 3. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem majd 5 év múlva inkább.
2009. júl. 3. 13:53
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez ismerned kell a barátodat. Ha ilyen nagyon romantikus tipus, akkor lehet nem fog megijedni az ötletedtől.

L, 18

2009. júl. 3. 13:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy jól esne neki, tudod, ettől már "végleges" a dolog és ez ijesztő lehet. Nem mondom, hogy vesd el az ötletet, mert minden kapcsolat más, lehet, hogy nektek bejönne. Neked kell ismerned a barátodat.
2009. júl. 3. 14:05
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
1 év az semmi.
2009. júl. 3. 14:07
 5/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! hát szerintem azért 1 év azért nem semmi...

Még meg gondolom, és megbeszélem vele! Nem akarom erőltetni, de azért szeretném:$ várom még a véleményeket:D

2009. júl. 3. 14:09
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Hát pedig az 1 év az tényleg semmi.

Szerintem vesd fel kicsit később..

Engem asszem elriasztana. Egy életre.

2009. júl. 3. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
1év szerintem is semmi. szerintem is elijeszti.
2009. júl. 3. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

én 4 éve vagyok együtt a barátommal és karácsonyra vettem neki gravírozott gyűrűt...nagyon örült neki...:D

L/16 :D

2009. júl. 3. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát.. ha csak egy olyan, de jó hogy együtt vagyunk egy éve gyűrű, akkor szerintem megpróbálhatod. Ha romantikus fajta, biztos tetszeni fog neki az ötlet.

De szerintem egy gyűrű már egy nagyon komoly kapcsolatban jelenthet bármit is. Nem mondom, hogy egy év az semmi, a szüleim ennyi idő után már házasok voltak.

De ők 21 évesek voltak.. és dolgoztak mindketten. Szerintem Te még nem vagy ennyi idős, és a mai világban egy év..

A pszichológusok azt mondják, hogy a 2 év a választóvíz. Én ezért akarom a 3. évet nagyon megünnepelni a barátommal.

2009. júl. 3. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: jah és a 3-at sem gyűrűvel szeretném megünnepelni.
2009. júl. 3. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!