Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezüst nyakkendőtű jó ajándék egy mérnök pasinak?
Figyelt kérdés
Nem tudtam mit kitalálni és végül erre esett a választás.Nem szereti az aranyat,inkább az ezüstöt.Valentin napra fogja kapni mert csak most találkozunk...sajnos.2011. febr. 17. 21:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen is jó választás,én örülnék neki nagyon ;)
2/7 A kérdező kommentje:
akkor jó,remélem tényleg örülni fog neki,már 2,5 éve vagyunk együtt és a vőlegényem,de nem tudtam mit vegyek neki..:)
2011. febr. 17. 21:09
3/7 anonim válasza:
Megnyugodhatsz szerintem remekül választottál :)
4/7 Fülünyúl válasza:
Én egy szexi fehérneműnek (a lányon of course) és egy jó szexnek jobban örülnék, de hát ez én vagyok. :P
31/mérnökpasi
5/7 anonim válasza:
Vegyél neki egy új merevlemezt!
6/7 anonim válasza:
NEM jó ajándék. a nyakkendőtű nagyon avítt. vegyél neki mandzsettagombot helyette.
vagy inkább 1 terás merevlemezt. komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!