Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy a férjem hazudik olyan alapvető dolgokban hogy letusolt rákérdezésre tagad stb? tusolást azért tagadja mert maszti volt sztem, de megláttam a tusoloban a vizcseppeket. Nem voltam otthon.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 01:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
87%
Nőként mondom, hogy szerintem az nem normális, ahogy te hozzáállsz a kérdéshez. Igen sértőnek érezném, ha a párom számonkérné rajtam, hogy ugyan hogy gondoltam, hogy anélkül lezuhanyozok, hogy neki szóltam volna. Akármiért is történt, azért felnőtt emberek vagytok. Te beszámolsz minden egyes alkalomról, amikor megnyitod a csapot?
2013. ápr. 15. 11:42
 22/36 anonim ***** válasza:
96%

Mi van?

Nem tudtam, hogy a zuhanyzás meg a maszturbáció kapcsolt áru.

2013. ápr. 15. 11:42
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy tisztában alapvető fogalmakkal, ez nem alapvető hazugság.
2013. ápr. 15. 12:01
 24/36 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Amit Te problémaként felvetettél,az elég nevetségesen hangzik,és kicsit morbidnak tűnik,hogy ennyire extrém módon aggódsz a legpitiánerebb dolog miatt.Viszont,ha más,alapvető dolgokban is rendszeresen hazudik,akkor nyilván van a kapcsolatotokban valami hézag,ami már annyira nem poénos.Ennek is nyilván megvan a maga oka.Szerintem a bizalom is,az őszinteség is hiányzik mindkét oldalról,amit aztán kivetítesz ilyen pitiáner ügyekre is.Persze ha bővebben kifejtetted volna,miért zavart az estleges tusolás ténye,hasznosabb válaszokat lehetett volna adni.

2013. ápr. 15. 12:16
 25/36 anonim ***** válasza:
97%

Nehéz lehet egy rendőrségi vallatótiszttel együtt élni.

Kérdés a gyk-n 2023-ból: >Férjem tíz éve leszaladt cigiért. De nekem gyanús, mert itt hagyta a tárcáját és még mindig nem szaladt érte vissza. Normális?<

2013. ápr. 15. 12:34
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
úristen ._.
2013. ápr. 15. 14:57
 27/36 anonim ***** válasza:
52%

M

E

G

C

S

A

L

2

N

Ő

V

E

L

2013. ápr. 15. 16:50
 28/36 anonim ***** válasza:
83%
De jót nevettem egyes válaszokon :D:D Vicces hogy az ilyen nőknek mint a kérdező van férjük/párjuk, a normálisabbak meg sokszor egyedül maradnak :) Elég szar lehet szegény férfinek ilyen nő mellett élnie, h ellenőrzi h zuhanyzott-e :D
2013. ápr. 15. 20:56
 29/36 anonim ***** válasza:
95%

Még szerencse hogy férjnél lenni az nem a boldogság kulcsa, a kérdezőt nem irigylem, ha ezeken rágódik, olyan túl boldog nem lehet.

Viszont a férje legalább fürdik:)Aki legközelebb meg majd kádat is kitörli tusolás után...

2013. ápr. 15. 21:01
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem összef¤sta magát és azért tusolt le. :D
2013. máj. 1. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!