Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a férjem hazudik olyan alapvető dolgokban hogy letusolt rákérdezésre tagad stb? tusolást azért tagadja mert maszti volt sztem, de megláttam a tusoloban a vizcseppeket. Nem voltam otthon.
Mi van?
Nem tudtam, hogy a zuhanyzás meg a maszturbáció kapcsolt áru.
Kérdező!
Amit Te problémaként felvetettél,az elég nevetségesen hangzik,és kicsit morbidnak tűnik,hogy ennyire extrém módon aggódsz a legpitiánerebb dolog miatt.Viszont,ha más,alapvető dolgokban is rendszeresen hazudik,akkor nyilván van a kapcsolatotokban valami hézag,ami már annyira nem poénos.Ennek is nyilván megvan a maga oka.Szerintem a bizalom is,az őszinteség is hiányzik mindkét oldalról,amit aztán kivetítesz ilyen pitiáner ügyekre is.Persze ha bővebben kifejtetted volna,miért zavart az estleges tusolás ténye,hasznosabb válaszokat lehetett volna adni.
Nehéz lehet egy rendőrségi vallatótiszttel együtt élni.
Kérdés a gyk-n 2023-ból: >Férjem tíz éve leszaladt cigiért. De nekem gyanús, mert itt hagyta a tárcáját és még mindig nem szaladt érte vissza. Normális?<
Még szerencse hogy férjnél lenni az nem a boldogság kulcsa, a kérdezőt nem irigylem, ha ezeken rágódik, olyan túl boldog nem lehet.
Viszont a férje legalább fürdik:)Aki legközelebb meg majd kádat is kitörli tusolás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!