Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az hogy a férjem hazudik olyan alapvető dolgokban hogy letusolt rákérdezésre tagad stb? tusolást azért tagadja mert maszti volt sztem, de megláttam a tusoloban a vizcseppeket. Nem voltam otthon.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 01:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk azért azt a kapcsolatot sem irígylem, ahol ha a f.szi letusol, a nő első gondolata az, hogy kiverte. Ismerem ezt, a házasságom utolsó éveiben ha elmentem WC-re, akkor biztos SMS-ezek, ha boltba mentem és a heti nagybevásárlást elnintéztem egy óra alatt, akkor is biztos jutott időm nőket kajtatni és tulajdonképpen be sem jártam dolgozni, hanem reggeltől-estig csaltam őt. Itt van neked pl. egy életsszerű magyarázat: elkapta a hasmenés és úgy érezte, hogy talán nem akar a nap hátralevő részében fosszagúan parádézni, de egyrészt nincs kedve a bélmozgásáról társalogni veled, másrészt tudja, hogy akármit mond, te azt fogod mondani, hogy a f@szát verte.
2013. ápr. 15. 08:48
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
tagadja, mert azért zuhanyozott, hogy friss, üde és kívánatos legyen amikor a szeretőjével találkozik
2013. ápr. 15. 08:49
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Utolsót osztom, én is erre gondolnék egyből. Saját tapasztalat. :)
2013. ápr. 15. 08:51
 14/36 anonim ***** válasza:
91%

Ember!Egy tusolóba csak úgy kerülhet víz, ha a férjed tusolt?És csak akkor tusol szerinted, ha matyizik?Máshogy ugye véletlenül sem kerülhetett oda víz?Elvégre tusoló...

Szegény férjed, nem csoda, ha már akkor is hazudik, ha nem kéne.Úgy érezheti magát melletted, mint egy szerencsétlen bölcsödés.

2013. ápr. 15. 09:19
 15/36 anonim ***** válasza:
79%
Utolsót osztom,majmok úgy gondolják, nincs ebben semmi,de nehogy már a tusolast tagadni kelljen hülyék,szerintem valaki miatt tagadja,istenem miért kell azt normálisnak tartani, h egy ilyen egyszerű dolgot tagad,szerintem szeretorol van szo,nem kell szívnak lenni
2013. ápr. 15. 09:21
 16/36 anonim ***** válasza:
74%
naivnak lenni bocs,erintokepernyovel benazok
2013. ápr. 15. 09:23
 17/36 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, szerinted normális az, hogy a férjeden számon kéred, tusolt-e, amikor nem voltál otthon???

Bár most, hogy felvetetted, a zasszony dolgozik, én meg fürdeni készülök, biztos ami biztos, írok neki egy engedélykérő emailt... :(((

Ja, és bewebkamerázom a fürdőszobát, nehogy fürdés közben ki merje elégíteni önmagát...

Nooooormális?????

2013. ápr. 15. 09:28
 18/36 anonim ***** válasza:
90%

:D

Azért ez így első körben elég viccesen hangzik. Ugyanis nem mindegy a szituáció.

Szituáció 1,

- Drágám, tusoltál?

- Nem... ("Miért büdös vagyok??")

Szituáció 2,

- Drágám látom hogy vizes a zuhany, tusoltál?

- Jajj dehogy csak kimostam valamit/olyan dzsuvás volt a tálca hogy letakarítottam/megjavítottam a tusolófejet/elmosogattam a böhöm nagy edényt...

Feltételezem az első esetről van szó, amikor is a férjed nézett egyet hogy mi a francért kellett volna fürödnie.

2013. ápr. 15. 09:28
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válasz tetszik :)

Amúgy, komolyan, nem mindegy, hogy mit csinált?! Hagyj neki egy kis teret élni!

2013. ápr. 15. 09:39
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Igen.Idióta barom válasza lényegretörő és hasznos.
2013. ápr. 15. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!