Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a férjem hazudik olyan alapvető dolgokban hogy letusolt rákérdezésre tagad stb? tusolást azért tagadja mert maszti volt sztem, de megláttam a tusoloban a vizcseppeket. Nem voltam otthon.
Ember!Egy tusolóba csak úgy kerülhet víz, ha a férjed tusolt?És csak akkor tusol szerinted, ha matyizik?Máshogy ugye véletlenül sem kerülhetett oda víz?Elvégre tusoló...
Szegény férjed, nem csoda, ha már akkor is hazudik, ha nem kéne.Úgy érezheti magát melletted, mint egy szerencsétlen bölcsödés.
Kérdező, szerinted normális az, hogy a férjeden számon kéred, tusolt-e, amikor nem voltál otthon???
Bár most, hogy felvetetted, a zasszony dolgozik, én meg fürdeni készülök, biztos ami biztos, írok neki egy engedélykérő emailt... :(((
Ja, és bewebkamerázom a fürdőszobát, nehogy fürdés közben ki merje elégíteni önmagát...
Nooooormális?????
:D
Azért ez így első körben elég viccesen hangzik. Ugyanis nem mindegy a szituáció.
Szituáció 1,
- Drágám, tusoltál?
- Nem... ("Miért büdös vagyok??")
Szituáció 2,
- Drágám látom hogy vizes a zuhany, tusoltál?
- Jajj dehogy csak kimostam valamit/olyan dzsuvás volt a tálca hogy letakarítottam/megjavítottam a tusolófejet/elmosogattam a böhöm nagy edényt...
Feltételezem az első esetről van szó, amikor is a férjed nézett egyet hogy mi a francért kellett volna fürödnie.
Az utolsó válasz tetszik :)
Amúgy, komolyan, nem mindegy, hogy mit csinált?! Hagyj neki egy kis teret élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!