Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha?
Figyelt kérdés
Mit csináljak,ha a legjobb barátnőm már 7 hónapja szakított egy fiúval,akivel még 1 hónapot sem járt,de még mindig nem tud kiszeretni belőle. Már mindent próbáltam,hogy felejtse el győzködtem,hogy hagyja békén,de nem megy neki. Én csak aggódom,hogy nem fog túl lépni rajta. Van ötletetek mit csináljak?2013. ápr. 14. 22:09
1/3 Christiano Ronaldo válasza:
Lány vagy fiú vagy? Ha fiú, akkor a barátnőd lehet hogy látja hogy csak féltékeny vagy.
Ha lány, akkor meg miért foglalkozol más ember hülyeségével? Saját gondod nincs? :D
2/3 anonim válasza:
Az idő mindent megold de menjetek el bulizni, valami ismerkedős helyre
3/3 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak.
Lány vagyok,és azért foglalkozom vele mert ő a legjobb barátnőm és aggódom érte. Nem vagyok bunkó, szar barátnő aki csak kihasználja a barátait tudod?
2013. ápr. 14. 22:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!