Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés emberrel beszélgetek alapból, de ha van lehetőségem próbálok kapcsolatot teremteni. Viszont azoknál akik tetszenek, bár szinte soha nem beszéltünk egyikkel sem úgy érezném, hogy mit képzelek magamról, hogy rájuk írok és kezdeményezek. Ha nem érdeklődnek maguktól akkor felesleges bármilyen módon közelednem. Aki nem keres annak nincs rám igénye én meg nem zavarok senkit. Szerintem egy igazi nő nem szorul rá, hogy kezdeményezzen, mert odamennek hozzá, ráírnak fbon, érdeklődnek. Nincs képem odapofátlankodni emberekhez ha nem közelednek maguktól, de örülök mindenkinek. Lányokhoz sem megyek oda, nem csak a férfiaknál vagyok így.

21/N

2013. ápr. 14. 21:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak, mert csak primitív alakok keresnek fbon, élőben meg senki. :S
2013. ápr. 14. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Facebookon semmi értelme ráírni valakire, az tényleg tolakodás. De élőben barátkozni természetes dolog.

Ha természetesen tudsz társalogni akkor menni fog.

De ha olyan vagy mint én, és görcsölsz a beszélgetéskor, nem jut eszedbe értelmes téma, akkor vagy bajban :)

Bár engem már nem is érdekel, akivel nem megy a folyékony beszélgetés azzal nem erőltetem. Kínos nekem is meg a másiknak is..

2013. ápr. 14. 22:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Olyan vagyok, mint te. Élőben nem megy. Fbon miért tolakodás annyit írni, hogy hogy vagy? Egyszerűen csak fura ha előtte kb 2 mindatot váltottunk az életben. Bejelölni is tolakodásnak éreztem. Néha likeolok pár videót amiket kiraknak.
2013. ápr. 17. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:

facebook arról szól alap konstrukciójában, hogy interneten keresztül tudd tartani a kapcsolatot az ISMERŐSEIDDEL. Attól nem lesz ismerős senki, hogy két mondatot váltok vele.

De ha eleve úgy keresed meg, hogy "Szia, szimpatikus vagy, akarsz ismerkedni", akkor indokolva van a megkeresés, nem lesz tolakodás. Csak bátorság kell hozzá :)

Manapság facebook széles körben ismerkedésre is használatos, de ha hátulról közelítesz és nem közlöd konkrétan mi a célod, akkor a kiszemeltnek fura lesz, hogy mit is akar ez a csaj, ekkor veheti tolakodásnak a tevékenységet..

Szóval bátorság, és kerek-perec mond neki, vagy célozgass (de határozottan), hogy mit szeretnél. Nekünk, akik visszahúzódóbbak vagyunk, mérföldekkel könnyebb interneten keresztül barátkozni. Amikor meg már összebarátkoztunk valakivel, élőben is felszabadultabban viselkedünk vele. Sok szerencsét! ;)

2013. ápr. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!