Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy ilyen fiút keresek magam mellé és így gondolkodom?
Mivel feltetted a kérdést így nem vagy biztos a dolgodban... Ha valóban szeretsz valakit, nem érdekelnek a szintek.
24/F
Köszönöm a válaszokat!
Én jól elvagyok így az illető fiúkkal, csak pár barátnőm ültette a bogarat a fülembe, hogy ezzel becsapom ezeket a fiúkat, ami annyiban lehet tényleg igaz, hogy van pár dolog, amit változtatnék rajtuk(pl. frizurája, vagy kicsit gyúrna),de ezeket el is szoktam mondani nekik és vagy megfogadják, vagy nem. Ettől függetlenül én sokkal jobban eltudok az ilyen barátaimmal beszélgetni és valamiért sokkal könnyebben megnyílok nekik, mintha egy jobb képű sráccal lennék. Illetve emelett folyamatosan hallgatom, hogy "xy-nal hogy tudok összejönni, meg, hogy tetszhet nekem ez a srác, sokkal jobbat találnál", amihez amúgy tudom, hogy semmi közük nincs, mert nem ők járnak vele, de valamilyen szinten kicsit elbizonytalanítanak.
Szia!
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna. Ugyanígy gondolkodom a dologról mint Te! Szerintem nem gáz, amennyiben nem nézzük le őket és nem tartjuk kisebbrendűnek. Én a külső alapján nem ítélek randinál sem mérvadó. A pasim sem Adonisz kb átlagos mégis imádom nagyon felnézek rá mert jó ember és sok mindent elért az életben, tisztelem és becsülöm. Más nem számít.
Macsóval sosem jönnék össze hiába tette a szépet én elhajtottam, tudom mennyi csajt bolondit még a hátam mögött. Nem akarok gyomorfekélyt kapni, hogy mikor lép le mással vagy éppen kivel hentereg.
Ne bizonytalanítsanak el ezek a rosszmájú vélemények! Én is hallottam ilyeneket és mérges is voltam miattuk de ma már csak mosolygok rajtuk és elmondom, hogy a páromat senkire nem cserélném el mert jobban szeretem az életemnél is.. Ha szeretünk valakit a külsejét is szépnek látjuk. Az meg, hogy másoknak mennyire tetszik egyáltalán nem érdekel!
Szerintem az ilyen emberek nagyon felszínesek és csak a külsőt nézik. Annyira unalmas a saját életük, hogy azzal foglalkoznak én milyen pasit találhatnék magamnak?? Mindig az kiabál akinek a háza ég. Majd ha ő macsót tud felmutatni maga mellett akkor dumálhat, de még akkor sem fog érdekelni persze a véleménye. Ha én szeretem a párom akkor nem érdekel nála ezerszer jobb se... Nekem ő kell, akármilyen is..Én nem változtatnék meg rajta semmit. Minden porcikáját imádom.
Azt meg ne mondja már meg nekem senki, hogy milyet találhatnék.. keressen magának ha annyira akar. Azt meg hagyja rám, hogy én milyet szeretnék :)
Én még örülök is neki, hogy a párom nem jön be minden nőnek legalább nem akarják lépten nyomon lenyúlni. Bár a múltkor így is flörtölt vele az étteremben a pincérnő. A szemem láttára!!! :O Engem alig akart kiszolgálni nesze itt van egyél hozzá meg percenként odafutott megkérdezni ízlik-e, nem szeretne-e még valamit bla bla bla.
A végén a páromnak kellett leállítani úgy elküldtem volna melegebb éghajlatra... Hogy milyen pofátlan nők vannak... egyeseknek semmi sem szent. Egy kapcsolat két emberről szól de néhány ribanc sajna nem tud számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!