Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Nagyon kevés emberrel beszélgetek alapból, de ha van lehetőségem próbálok kapcsolatot teremteni. Viszont azoknál akik tetszenek, bár szinte soha nem beszéltünk egyikkel sem úgy érezném, hogy mit képzelek magamról, hogy rájuk írok és kezdeményezek. Ha nem érdeklődnek maguktól akkor felesleges bármilyen módon közelednem. Aki nem keres annak nincs rám igénye én meg nem zavarok senkit. Szerintem egy igazi nő nem szorul rá, hogy kezdeményezzen, mert odamennek hozzá, ráírnak fbon, érdeklődnek. Nincs képem odapofátlankodni emberekhez ha nem közelednek maguktól, de örülök mindenkinek. Lányokhoz sem megyek oda, nem csak a férfiaknál vagyok így.

21/N

2013. ápr. 14. 21:59
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hogyan változtathatnék?
2013. ápr. 14. 22:00
 2/14 Antonius Caepio ***** válasza:

Zárkózott vagy. Attól még, hogy odamész valakihez (legyen az férfi vagy nő) még nem veszíted el a büszkeséged, és nem is fogják azt gondolni, hogy rájuk erőlteted magad. Ne félj ennyire az emberektől, és ne légy ilyen kishitű! :-)

A kapcsolatépítés, ismerkedés az élet rengeteg területén előnyt jelenthet. Semmit sem veszítesz azzal, hogy kezdeményezel valakinél. Persze vigyázni kell, hogy ne legyen erőltetett, tehát ne "nyomulj", csak légy közvetlen.

2013. ápr. 14. 22:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Félsz a visszautasítástól..
2013. ápr. 14. 22:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatot is elég nehéz így összehozni...
2013. ápr. 14. 22:04
 5/14 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Mert magányos vagy, de az egód nem engedi hogy úgy közeledj másokhoz mintha "szükséged" lenne rájuk. Vagy csak félsz beszélgetést kezdeményezni, és azzal magyarázod meg magadnak hogy nekik akarsz csak jót.

Változtatni mindenképpen változtass, még a végén elveszted a szociális képességedet és magadba fordulsz D: Nem hülyéskedek D:

2013. ápr. 14. 22:06
 6/14 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Az én módszerem az hogy mindig kimondom azt ami először eszembe jut egy adott szituációról legyen akármilyen gáz, és utána úgy teszek mintha nem bánnám hogy megtettem.

Az emberek azt hiszik hogy olyan bátor vagyok hogy mindenről mer véleményem lenni D: Pedig a faszt...

2013. ápr. 14. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem azt már elveszítettem... :D
2013. ápr. 14. 22:09
 8/14 Hanariko ***** válasza:
De gondolj bele, ezzel te is azt mutatod, hogy nem érdeklődsz irántuk és lehet ők sem mernek odamenni mert te sem érdeklődsz irántuk. Valakinek muszáj elkezdeni... és nem ciki a nőnek odamenni sztm.
2013. ápr. 14. 22:10
 9/14 A kérdező kommentje:
De hogy képzelnék ilyet magamról? Akinek van rám igénye keres, akinek nincs azt nem fogom zavarni.
2013. ápr. 14. 22:11
 10/14 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Igen, csak te nem egy hűtőszekrény vagy amit csak akkor nyitogatsz amikor éhes vagy.

Mindenki feltételezni a másikról hogy szüksége van barátokra, vagy legalábbis valamilyen közegre, és hogy majd ők majd kezdeményeznek, csak ha mindenki ezt hiszi, akkor kapsz egy raklap hülyét akik ülnek egymás mellett egy igen kínos szituációban...

Szimplán vedd lazára a figurát, és legalább csak néha néha szállj a komfort zónádból hogy lássák hogy megvan benned a szándék.

Az élet nem úgy működik ahogy te azt a leglogikusabbnak látod..

2013. ápr. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!