Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Üdv a kedves olvasóknak!

Mostanság rengeteget gondolkodom azon,hogy a baráti/haveri körömben én vagyok az egyetlen olyan ember,aki először szereti belülről megismerni az embert,aztán csak a külsőségek.Ami számomra nem fontos,inkább legyen igényes az adott illető.Járok is rendszeresen bulikba,disco stb,ismerkedek új emberekkel de sokszor csak belülről rothadt személyeket találok meg,vagy olyanokat akik ismerkedésre sem alkalmasak.Számomra még a kor sem akadály ,de egyszerűen annyi buta ember van a világon.Ne értsetek félre nem az a célom,hogy itt rengeteg üzenetet kapjak.

Esetleg tudnátok ilyen helyeket mondani ahol normális,nem retardált emberekkel lehetne beszélgetni?Akár interneten,akár való életben.

Más is van így ezzel a dologgal?

2013. ápr. 14. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Így nagyon sok amúgy magának és sokaknak nem tetsző emberrel fogsz tudni ismerkedni beszélgetni mert sok ilyen ember van aki a külseje miatt nem talál párt. Egyszerűen kizártnak tartom h nem találsz ilyet.
2013. ápr. 14. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát én nem azt mondom,hogy így gondolkozok.Mert nekem fontos a külső csajozás céljából.Ha csak barátság akkor nem.De az ilyen páwa meg nagyon divatozókat én kerülöm
2013. ápr. 14. 19:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Ces:épp ez a probléma,hogy a magának nem tetsző ember ki sem mozdul otthonról,holott sok esetben semmi probléma a külsejével.
2013. ápr. 14. 19:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Természetesen valamilyen szinten nekem is számít a külső.

Esetleg én keresem rossz helyen a valamire is való embereket?

2013. ápr. 14. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem. 19/F
 6/11 anonim ***** válasza:

Jó az lehet sokaknak számít a külső nekem is és ezért sem lehet hibáztatni senkit , mert ugye alapból a külsőt látod meg előbb egy szórakozóhelyen is, az hogy neked a belső a lényeg az szerencsés sok más embernek aki a külsejével nincs megelégedve.

Te max útközben, vagy a boltban vagy neten fogsz tudni ilyen emberekkel többségben megismerkedni mert a legtöbben elzárkóznak a külvilágtól.

7/11 A kérdező kommentje:

Persze tudom ezért senkit sem szabad hibáztatni,nem is teszem.

Nekem már lényegében mindegy hol ismerkedhetnék,csak az zavar,hogy mindig a retardáltakat találom,esetleg találnak meg.

2013. ápr. 14. 20:04
 8/11 Antonius Caepio ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy ez a hozzáállás a logikus. Nem lehetünk szerelmesek egy olyan személybe, akit nem is ismerünk. Sokan beleesnek ebbe a csapdába, de ők valójában nem azt az embert szeretik, hanem azt, akinek látni szeretnék őt.

Tehát szerintem a te (mi) hozzáállásod a helyes. Szerintem bárhol összefuthatsz hozzád hasonló gondolkodású fiatalokkal, de ahogy arra te is rájöttél, nincs belőlük olyan sok.

2013. ápr. 14. 20:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyetértek veled.Köszönöm a bíztató szavakat! =)

Nem azt mondom,hogy egy ilyen embert se találok,hanem később olyan dolog derül ki róla,ami számomra kizáró ok!

2013. ápr. 14. 20:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Menj uszodába, sportklubba, teniszezni, akik rendszeresen sportolnak, ott előbb találsz összeszedett embert, minimum fegyelmet kíván az, hogy tartsa magát az edzéshez.

Csak egy ötlet.

Tudom, hogy köztük is sok olyan van, aki retardált.

Gasztrófesztiválok, borfesztivál, sajtfesztivál, nem tudom én milyen fesztivál.

Vagy ülj be egy kávézóba, és lesd meg, ki az aki értelmesnek tűnik, és menj oda hozzá.

Igazából utcán is bármikor lehet ismerkedni.

De értem a kérdésed, hogyan spórolhatnád meg a felesleges köröket...

2013. ápr. 16. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!