Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolkodom így?

Figyelt kérdés

Üdv a kedves olvasóknak!

Mostanság rengeteget gondolkodom azon,hogy a baráti/haveri körömben én vagyok az egyetlen olyan ember,aki először szereti belülről megismerni az embert,aztán csak a külsőségek.Ami számomra nem fontos,inkább legyen igényes az adott illető.Járok is rendszeresen bulikba,disco stb,ismerkedek új emberekkel de sokszor csak belülről rothadt személyeket találok meg,vagy olyanokat akik ismerkedésre sem alkalmasak.Számomra még a kor sem akadály ,de egyszerűen annyi buta ember van a világon.Ne értsetek félre nem az a célom,hogy itt rengeteg üzenetet kapjak.

Esetleg tudnátok ilyen helyeket mondani ahol normális,nem retardált emberekkel lehetne beszélgetni?Akár interneten,akár való életben.

Más is van így ezzel a dologgal?

2013. ápr. 14. 19:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket,ilyeneken már én is gondolkodtam. :-)

Persze kicsit össze kell kapnom magam,hogy odamenjek valakihez pl:kávézóban,cukrászdában! :)

Egyszer már jó lenne olyat találni akiért küzdened kell,nem ugrik rád az első adandó alkalomnál..

Meg persze nem szeretném az energiám pazarolni,felesleges körökre...

2013. ápr. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!