Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Sziasztok ..! Ma 3. randim volt egy lánnyal és az első után kijelentette,hogy ő megakart csókolni.. mondom nem tudtam mit akarsz.. Erre most meg fent volt nálam öleltem puszilgattam meg minden és eljött a pillanat a csók..,de elhúzta a fejét .. mondom megpróbálom mégegyszer majd később Akkor pedig nem csinált semmit csak üveges tekintet ki sem nyitotta a száját mondom ebből nem lesz semmi aztán kérdezgettem,hogy mi a baj.. nem akarod? stb.. aztán nem válaszolt semmit csak mereven nézett.. a randi alatt többször nagyokat sóhajtozott. Láttam rajta,hogy vana valami baja,de micsoda? Tán még sosem csókolózott ??
Illetve jött a mai nap.. csodálatos együtt töltött délután kézen fogva sétáltunk a duna parton utána nálunk voltunk egymás mellett feküdtünk ölelkeztünk aztán rajtam is feküdt puszilgatott én is őt meg minden.. de aztán szólt az anyja,hogy mindjárt itt lesz érte kikísértem aztán ölelkeztünk puszilgatott én is őt megint aztán belenéztem a szemébe és megakartam csókolni,de ismét elhúzta a fejét.. Lehetséges,hogy fél valamitől ?? Talán,hogy nem jól csókol ? Vagy nem volt még komoly csókja ?
Mellesleg már együtt vagyunk 9 napja. 16/F a lány 13
Lehet hogy megijedt...vagy túl gyors ez még neki.
13/L
13 évesen még elég félénk lehet.
Ne erőltesd.
Igazából még egymásra feküdni sem kellene.
Ilyesmivel még legalább 2 évet kellene várni.
Csók az lehet majd pár hónap múlva, ha már ő is kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!