Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem?
Figyelt kérdés
A párommal hét éve vagyunk együtt, nekem van két gyermekem de nem tőle. Az a problémám,hogy a párom sosem véd meg idegenekkel szemben, de ha a gyerekeim sértenek meg akkor bezzeg a sarkára tud állni, és akkor elkezd a gyerekeimmel kiabálni. A szomszéd asszony állandóan cseszeget és nem csinál semmit, pedig jól esne ha vele szemben is megvédene.2013. ápr. 13. 11:14
1/6 anonim válasza:
Tipikus gyáva típus, aki a négy fal között főnöknek érzi magát gyerekekkel és nőkkel szemben. De mint látod, egy szomszéd asszony már meghaladja a hatáskörét...
2/6 anonim válasza:
"A szomszéd asszony állandóan cseszeget és nem csinál semmit, "
miért kéne a te dolgodban bárkinek is lépnie. Felnőtt ember vagy, aki ki tud állni saját magáért, vagy te csak a hátszél mögül érzed embernek magad?
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom megvédeni magam egy ilyen rossz indulatú,és nagy szájú nőtől mert már próbáltam .Másokat is cseszegettet csak azoknak a férjeik odaszóltak és ezért lesszált róluk. Ha az én párom is ezt megtenné akkor rólam is leszállna.
2013. ápr. 13. 13:55
4/6 anonim válasza:
3 Mindenki megtudja védeni magát, főleg ha egyenes, és igazat beszél, és nem gyáva, és más mögé bujós.
5/6 A kérdező kommentje:
Én nem érzem magam gyávának és nem szoktam hazudni.
2013. ápr. 13. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!