Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatunk elején nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatunk elején nem volt ilyen velem? Most miért ilyen?

Figyelt kérdés
Sokszor kihozom a sodrából, ez tény, de egyre csúnyábban beszél velem, és bántó dolgokat mondd cinikusan.Nagyon rosszul esik, mert nagyon szeretem. Múltkor, amikor ott aludtam nála veszekedtünk, és akkor is elkezdett lekezelő lenni velem. Akkor én a kanapén aludtam, nem mellette. Azóta elviekben kibékültünk, de most reggel megint összekaptunk. Ott aludhatnék nála, és szeretnék is, de akkor neki azt mondtam, hogy mostanában biztos nem megyek. Attól tartok, ha elmegyek, ugyanúgy megcsinálja ezeket velem, mert nem hiszi el, hogy úgyis betartom azt, hogy nem alszok nála.
2013. ápr. 13. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Na vajon... Múlik a láv. Van ilyen.
2013. ápr. 13. 10:26
 2/4 A kérdező kommentje:
de akkor ez azt jelenti h nála múlik? mert én egyre jobban szeretem
2013. ápr. 13. 10:26
 3/4 Hanariko ***** válasza:

igen, nála múlik. kinyílt a csipája... te meg mi az, hogy egyre jobban szereted? egyszer jobban szereted ezt a sértegetős, téged figyelembe nem vevő énjét? akkor hajrá, éljetek boldogan.

(bocs a kemény szavakért, de hátha rádöbbensz)

2013. ápr. 13. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te is olyan nő vagy, akinek megaláztatás kell, hogy jól érezze magát.

Akkor sok boldogságot.

2013. ápr. 13. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!