Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtaláltam a világ legrendese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtaláltam a világ legrendesebb pasiját. De mégsem érzem magam jól vele. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
azt hozzá kell tennem hogy ez az első komoly kapcsolatom. 15 vagyok ő 16. nagyon rendes fiú, nem nyomul meg ilyenek nem bunkó nagyképű szerintem el lehet képzelni. de mégis nekem túl félénknek tűnik. nem tudom hogyan viselkedjek vele. tanácsok? :\
2013. ápr. 13. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

óóóó, ez nagyon aranyos :) 15 évesen ezt így kijelenteni :) egy percig se aggódj szerintem. úgy gondolom, nincs veled baj...ha valami nem klappol, azt inkább ne erőltesd ;) az azért érdekelne, hogy a komoly kapcsolat mit takar? mióta vagytok együtt?

23/l

2013. ápr. 13. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

a lányok a kedves fiúkkal tudnának boldogok lenni, de végül a szemetet választják. ez lesz nálad is. aztán meg visszasírod a kedves fiút és szakítasz a szeméttel és kisírod magad a kedves fiúnál, majd mikor összeszedted magad a kedves fiú segítségével, el is tünsz megint egy szeméttel.

sajnos genetikailag rözítve van a lányokban, h a kedvesség az nem jó... persze mikor ez rögzült akkor még szükség volt arra, h az erős szemét fiú legyen veled, mert ő tőle tudott a nő legjobb géneket tenni a gyerekébe, és nem az rögzült, h kedves legyen a fiú, hanem h egy szemét, aki minden áron túlél...

szóval érted, nem tudsz mit csinálni, úgyis előbb- utóbb kelleni fog neked egy szemét fajta fiú akivel boldog ugyan soha nem leszel, de biztonságabn érzed majd vele magad és büszke leszel rá, h erős természetű a fiúd, mert ezt a fiút akarják majd a többiek is maguknak... :)

2013. ápr. 13. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Jah előzőnek igaza van. Ezért van az, hogy ha a gyerek okosabb lenne akkor már nem lenne annyira kedves, de majd megtanulja idővel a dolgokat...
2013. ápr. 13. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokásos, normális gyerek, te meg kevered a sz@rt hogy nem elég neked.
2013. ápr. 13. 17:53
 5/6 A kérdező kommentje:

utolsó.

nem érzed át amit én érzek. szeretnék vele lenni meg miden de olyan vele mint ha csak haverok lennénk mert én alapból azt várom hogy ő jöjjön oda pl megpuszilni meg ilyenek és persze mivel ő félénk ezt nem teszi.

2013. ápr. 13. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem adj időt, mert még lehet hogy nem volt kapcsolata neki, és nem tudja hogy hogy mennek ezek a dolgok ''nyilvánosan''. Ettől függetlenül biztos hogy szeret, ne aggódj, még nem tudja hogy hogy kezelje ezt!:) Legyetek sokáig együtt!:)
2013. ápr. 13. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!