Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a világ legrendesebb pasiját. De mégsem érzem magam jól vele. Velem van a baj?
óóóó, ez nagyon aranyos :) 15 évesen ezt így kijelenteni :) egy percig se aggódj szerintem. úgy gondolom, nincs veled baj...ha valami nem klappol, azt inkább ne erőltesd ;) az azért érdekelne, hogy a komoly kapcsolat mit takar? mióta vagytok együtt?
23/l
a lányok a kedves fiúkkal tudnának boldogok lenni, de végül a szemetet választják. ez lesz nálad is. aztán meg visszasírod a kedves fiút és szakítasz a szeméttel és kisírod magad a kedves fiúnál, majd mikor összeszedted magad a kedves fiú segítségével, el is tünsz megint egy szeméttel.
sajnos genetikailag rözítve van a lányokban, h a kedvesség az nem jó... persze mikor ez rögzült akkor még szükség volt arra, h az erős szemét fiú legyen veled, mert ő tőle tudott a nő legjobb géneket tenni a gyerekébe, és nem az rögzült, h kedves legyen a fiú, hanem h egy szemét, aki minden áron túlél...
szóval érted, nem tudsz mit csinálni, úgyis előbb- utóbb kelleni fog neked egy szemét fajta fiú akivel boldog ugyan soha nem leszel, de biztonságabn érzed majd vele magad és büszke leszel rá, h erős természetű a fiúd, mert ezt a fiút akarják majd a többiek is maguknak... :)
utolsó.
nem érzed át amit én érzek. szeretnék vele lenni meg miden de olyan vele mint ha csak haverok lennénk mert én alapból azt várom hogy ő jöjjön oda pl megpuszilni meg ilyenek és persze mivel ő félénk ezt nem teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!