Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több mint 2 éves kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 2 éves kapcsolatban mennyire megbocsájtható egy elcsattant pofon? Túllehet rajta lépni?

Figyelt kérdés
Egy apró baromságon összevesztünk, dühösek voltunk mindketten és kaptam egy pofont. Ő jobban megijedt szerintem mint én. Egyből mondta, hogy ne haragudjak és ölelgetett, persze én sírtam. Lelkileg nagyon megviselt a dolog, nagyon csalódtam benne. A mi családunkban sose volt szokás a verekedés és undorítónak találom. Túllehet ezen lépni? Aki volt hasonló szituációban, hogy lendült át rajta?
2013. ápr. 14. 14:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó jól leírta... de veled mi a helyzet?

Te tudsz normálisan vitatkozni, vagy tényleg hergelted őt?

Mert ebből a primitív viselkedésből aztán egyenesen következik egy hasonlóan primitív embernél a pofon.

Akkor viszont összeilletek!

És, ha egyszer volt - a második már könnyebben jön.

2013. ápr. 15. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!