Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éves kapcsolatban mennyire megbocsájtható egy elcsattant pofon? Túllehet rajta lépni?
Figyelt kérdés
Egy apró baromságon összevesztünk, dühösek voltunk mindketten és kaptam egy pofont. Ő jobban megijedt szerintem mint én. Egyből mondta, hogy ne haragudjak és ölelgetett, persze én sírtam. Lelkileg nagyon megviselt a dolog, nagyon csalódtam benne. A mi családunkban sose volt szokás a verekedés és undorítónak találom. Túllehet ezen lépni? Aki volt hasonló szituációban, hogy lendült át rajta?2013. ápr. 14. 14:47
1/11 anonim válasza:
Egy férfitól kapott pofon soha nem bocsájtható meg! A legutolsó dolog amit férfi nővel tehet, még több év után sem.
Nem a kapcája vagy hanem a társa.
2/11 anonim válasza:
És aki egyszer megteszi az megteszi másodszor is..meg sokadszor is
3/11 anonim válasza:
Nem lehet. Aki egyszer üt, az fog kétszer is, nem érdemes azt hinni, hogy ez egy egyszeri véletlen volt. Aki nem tud uralkodni magán (bármi történjék is), attól menekülni kell, nagyongyorsan. Minden további perc csak az időd vesztegetése. (Tapasztalatból mondom, nem egyből, nem kettőből).
4/11 anonim válasza:
egy FÉRFI SOHA DE SOHA NEM ÜT MEG EGY NŐT,SOHA.mindegy mit is csinált a nő.pláne ha ilyem apróságról van szó ahogy te is írod.
Előbb száradjon le a kezem.
24f
5/11 anonim válasza:
Ha te voltál a hunyó, te cirkuszoltál és hergelted fel, akkor megbocsájtható 1x. Ha nem ez volt, akkor lépj.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az a férfi, aki nőket ver, töketlen és ez kiábrándító. Még ha "nem is szándékosan" tette, csak elvesztette a fejét, akkor is lelombozó, mert egy nő sokkal gyengébb fizikailag és esélye sincs visszavágni. Ne egy nő előtt verje a mellét, hanem a gettóban.
7/11 anonim válasza:
én nem tudnék ezen túllépni.. az első pofon után pakolnék és mennék.
8/11 anonim válasza:
egyenes út a szakításhoz.. mert legközelebb is azt hiszi elintéz egy "ne haragudjál"-al..
9/11 anonim válasza:
Semennyire. De te gondolom bemeséled magadnak hogy egyszeri eset volt és soha nem fog megtörténni, így nem fogtok szétmenni.
10/11 anonim válasza:
A tendencia: 2 év után egyszer, angyon sajnálja, megbeszélitek, ok. Következő nagyobb veszekedésnél (lehet egy év múlva) újra "véletlenül" elcsattan egy. Megint nagyon megijed, nagyon sajnálja. Legközelebb már nem ijed meg, de tovább esküdözik, hogy ilyet soha többet. és szépen egyre gyakoribb lesz.
És van azaz egy százalék, akinél tényleg egyszeri alkalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!