Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondjam meg neki, hogy szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg neki, hogy szeretem, szükségem van rá?

Figyelt kérdés

Elhagyott a párom , de csak rá tudok gondolni, ő volt az egyetlen férfi akit szerettem , szerelmes voltam belé.Ő azt mondja ,hogy elmúltak az érzései, nincs más nő a dologban .

Utaltam arra , hogy megint legyünk együtt de nem reagált rá semmit, lehet nem vette észre , mivel férfiból van .Mondjam meg neki konkrétan hogy kell nekem , szeretem.Vagy inkább hallgassak , mert úgysem lehet ebből semmi?

2009. szept. 23. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg még egyszer, de ha akkor sem akarja újrakezdeni akkor próbáld meg elfelejteni. a szerelem idővel elmúlik, azt nem lehet erőltetni.
2009. szept. 23. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereted,akkor igen is mondd meg neki,nehagyd,hogy esetleg a büszkeséged irányítson!Ha valaki szeret valakit,az felválalja az érzéseit!Úgyhogy Gyerünk!!!
2009. szept. 23. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

szia

szerintem várj pár napot és mond el neki h mit érzel h kell neked szereted stb.... de a lényeg h ne másnap mond neki mert akkor még ne fog reagálni rá várj 1-2 hetet elkezdesz hiányozni neki gondolni fog rád és hátha:)

sok sikert:)

kislevusz

2009. szept. 23. 22:29
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem igenis más nö van a dologban. Nekem is hasonló a tórténetem. Az ex-em váltig állította, hogy nincs senkije.... mégsem akart már engem. Aztán pár hóbnap múlva megszületett a gyereke .... csak épp más nötöl. Én csak azt mondom, hogy olyan szekér után ne fuss, aki már egyszer ledobott. Hidd el, lesz még olyan fiú, aki igenis viszonozni fogja az érzéseid és pont arra lesz szüksége, amit te nyújtasz neki. Ezt majd hagyd kihülni, mert csak magad égeted fel vele. Egy idö után már nem fog hiányozni, s rájössz, hogy nélküle is ragyogóan telnek a napjaid.
2009. szept. 26. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia. Én is hasonló helyzetben, azzal a kivétellel, hogy az én párom nem tud semmit, csak azt, hogy legyen vége. Egy hete még futott utánam, hogy nem akar elveszíteni és most egyik napról a másikra otthagyott. (másik nő NEM lehet)

Maradtunk abban, hogy beszélgetünk még. Szakítás után még azt mondta szeret. Legutoljára már azt mondta nem tudja. Semmit sem tud, csak azt, hogy ezt nem akarja. (Nem megoldhatatlan problémánk volt...)

Én jelenleg úgy érzem létezni is nehéz nélküle. Minden rá emlékeztet, mindenben őt látom, minden éjjel felriadok és azt hiszem csak egy rossz álom, de nem.

Viszont én sem akarom feladni. Tudom, hogy én rontottam el, nem akarom a saját baromságom miatt elveszíteni.

Ha szereted te se add fel. Nem tudom mi a jobb, hívni, nem hívni, találkozni vagy sem. Ez az egy problémám...

Ha gondolod írj privit, érdekelne bővebben a történeted.

2009. szept. 27. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!