Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen jellemmel hogyan találhatnék megfelelő "barátnőt"?
Igazából nem is annyira fontos hogy fix barátnő legyen inkább csak amolyan lány haver, mert már túl vagyok jópár kapcsolaton és rájöttem hogy nincs szükségem barátnőre mert nagyon leterhel és szeretem a szabadságot, viszont nem szeretek unatkozni.
Nem vagyok nagyszájú csávó, a félénk jobban jellemez, de az se teljesen.
Lányban a kis kedvesek, aranyosak jönnek be mert én is ilyen vagyok ellenben nem beszari tehát nem ücsörgök otthon hanem mindenfelé csavargok, kipróbálok mindent, de szeretem a biztonságot. Kényes is vagyok, pl nem alszok lepukkant szállodába, nem ülök vonatra és buszra stb..
Emiatt aztán mindig olyan lányokat fogtam ki akik minden szempontból bejöttek, de később kiderült, hogy nem mernek eljönni otthonról vagy nem engedik őket vagy egyszerűen nem érdekli őket az egész.. otthonülősek, rátelepszenek az emberre, csak tv-zni/beszélgetni akarnak meg főzni :D de engem ez nem érdekel... a beszélgetés igen de közbe menjünk is vhova, vásárolni, kirándulni, motorozni, autózni, nézelődni bárhol csak ne egyhelyben ülni :D
A vadócabb, bevállalósabb csajokat meg el szoktam kerülni mert tudom hogy egyébként nem jönnék ki jól velük..
Elég furcsa egyéniség vagyok egyébként, szerintetek lesz valaha olyan csaj aki meg fog felelni nekem?
5: Nem azzal kezdtem, csak az elég fontos úgygondolom :) Ja és csapvizet sem iszom :D
6: Köszi, pár év múlva lehet másképp fogom gondolni, de addig is még maradnék komolytalan.
7: Képzeld nem hordok ilyen sz@rokat.. normális cuccaim vannak ;)
8: Kibúvót mindig lehet találni ;)
9: Kössssszii :)
10: nem, kb 20 :)
tudom, és nem is azt mondtam h ez baj lenne, csak én nem ezt teszem és sokan nem fogadják el h ilyen vagyok..
Először döntsd el,hogy pontosan milyen jellemű ,és milyen értékrendű csajt akarsz. Aztán amikor meglátsz egy csinos nőt, akkor azonnal menj oda és derítsd ki minél előbb, hogy ő megfelel-e az igényeidnek.
A második kérdésedre válaszolva, nem vagy furcsa,hanem normális ,csak az egyéniségednek, értékrendedhez méltón, és a lehetőségeidhez képest élsz a világban,mint az emberek többsége. Szóval igen lesz ilyen barátnőd és vannak is ilyen nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!