Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tudatosan vagy tudatalatt csináljátok ezt?
Gyakran szoktam útközben vagy a villamoson lányokra mosolyogni, szemezni velük. Van aki visszamosolyog, van aki pedig elkezd játszani a hajával, dobálja jobbra balra, elnéz-visszanéz, látszik, hogy máshogy kezdi el venni a levegőt, talán még a pulzusa is megemelkedik :). Szokott veled lenni ilyen?
Az tiszta sor, hogy észreveszitek, hogy valaki érdeklődik irántatok, de ilyenkor tudatosan kezdtek el játszani a hajatokkal vagy észre sem veszitek, hogy ezt csináljátok?
Jól gondolom, hogy amikor visszamosolyogtok, vagy összevissza játszatok a hajatokkal, akkor azt várjátok, hogy odamenjen hozzátok a férfi, és megszólítson benneteket? Szólítottak már meg villamoson?
Összefogva hordom a hajam, szóval nincs útban, hogy zavarjon.
Én elnézek. Szóval nekem furcsa, ha v.ki hosszan néz. Biztos kulturális oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!