Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy barátom 1 hete, szóval elég 'friss' még a kapcsolatunk. Azt vettem észre, hogyha én nem írok neki, akkor ő magától nemigen keres, ha nem javaslom, hogy találkozzunk, akkor ő nem is igazán hozza szóba ezt sem. Neki elég sok barátnője volt már, ezért is tartok attól, hogy most 'csak úgy el van velem' amíg nem talál egy jobbat, szebbet nálam. Ezzel ellentétben szívesen mutat be a barátainak és jól el is vagyok velük szóval azzal nincs probléma, hogy esetleg szégyellne. Arra gondoltam, hogy lehet nincs hozzászokva az ilyen lányokhoz mint én vagy nem is tudom..eddig szerintem amolyan 'cicababa' típusú barátnői voltak, akik szerintem le sem szarták a fejét, hogy úgy mondjam. Ti mit gondoltok? Miért nem keres, ha állítólag szeret?2012. dec. 9. 20:32
1/7 anonim válasza:
Abszolút komolytalan, éretlen, csak pótlék vagy neki, ő maga sem tudja mit akar de jobb vagy mint, ha nem lennél. Vagy az egyik vagy az összes.
2/7 anonim válasza:
Tök jó,hogy általánosítasz!
A barátod meg csak szimplán hülyes
3/7 A kérdező kommentje:
Nem akartam általánosítani és ezért elnézést is kérek!:) Szóval *tiszt.kiv.:)
2012. dec. 9. 20:39
4/7 anonim válasza:
elmondom: azért mert gondolom a barátod is elötted megszivta már néhányszor azzal,hogy kereste a csajt és ez volt a baj, nálam ez sokszor volt,az volt a csajok gondja,hogy keresem mert neki az lenne jo ha taktikáznánk az elején és nem keresném mindennap,ilyenek...szoval manapság már én sem keresem öket-....ezt ti csajok provokáljátok ki és ez eszedbe sem jut????
5/7 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, hogy nem, ez nem jutott eszembe..főleg azért mert nekem ő a 2. barátom és az elsővel nem telt el úgy nap, hogy ne beszéltünk volna(akár személyesen, telefonon,facen..kölcsönösen kerestük egymást). Azt is hozzátenném, hogy nem vagyok nagy facebook fan, sőt egyetértek azzal, hogy tönkre is vág sok kapcsolatot, de az már rosszul esik, hogy még telefonon sem keres, hogy egyáltalán éle-e még...Én pénteken írtam neki, azt látta de nem írt vissza azóta sem, pedig most is fent van. Még annak is örülnék, ha legalább egy sms-ben küldene egy szimpla szívecskét mert tudnám, hogy legalább eszébe jutottam.
2012. dec. 9. 22:04
6/7 anonim válasza:
Ha folytatódik, próbáld meg aranyosan, kedvesen, nem vádlóan megbeszélni vele a dolgot. Lehet, hogy az elsőnek van igaza és éretlen/komolytalan, lehet hogy négyeskének és taktikázik. Az is lehet, hogy máshoz vagy szokva.
Az enyém tökéletlen, 2 dolgot szokott rendszeresen elfelejteni: szólni, hogy meghalni sem lesz ideje nem, hogy engem keresni + kijelentkezni FB-ról X)
24L
7/7 A kérdező kommentje:
Hát..szakítottunk. Én szakítottam vele, mert Ő jelenleg "nem biztos az érzéseiben", de átverni nem akart.:) Igazándiból ez egy jó kaland volt, de kevesebb, mint egy kapcsolat. Viszont nem haraggal váltunk el szóval minden oké :)
2012. dec. 10. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!