Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy táncoltok a barátotokkal/barátnőtökkel egy buliban?
Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 18:32
1/16 anonim válasza:
6-7 sör után, mint Michael Flatley.
3/16 anonim válasza:
Mégis milyen választ vársz?
Hogyne táncolnék! Ez megfelel?
4/16 A kérdező kommentje:
mármint háttal álltok neki, vagy ölelitek egymást stb.
2012. nov. 13. 18:41
5/16 anonim válasza:
Én mint lány imádok táncolni. A közös rázás nem érdekel. Szeretem a rockit, a tangót, a tvisztet, a szambát,és a táncot. Szeretem, ha a párom is tud táncolni.
Társastáncra járok, de abból nem szeretem a versenytáncot, mert az már csak színjáték az egész.
Imádok táncolni, és szeretem, ha a fiúk is tudnak.
6/16 anonim válasza:
A zenére, a ritmusra táncolok. Általában páros táncot, azaz vezetem a partnerem. Őőőő ... háttal állva hogy lehet együtt táncolni? (Már persze vágom, hogy mondjuk pördítek rajta, és félfordulatnál hátulról átölelem, párat riszálunk és a következő ütemre folytatjuk a pördítést, de egyébként ezen kívül hogyan lehet háttal egymásnak táncolni?)
7/16 anonim válasza:
Úgy hogy a csaj dörgöli a seggét a hímvessződhöz.
8/16 anonim válasza:
A szexnek nincs köze a tánchoz, csak az erotikának!
Úgy, hogy ne dörgölődj fenékkel.
9/16 anonim válasza:
caM008 válasza:
"de egyébként ezen kívül hogyan lehet háttal egymásnak táncolni?)"
én csak válaszoltam a kérdésre,mert manapság ezt csinálják.
10/16 anonim válasza:
Ja! Akkor elrontom ... én manapság is szemben a partneremmel, átkarolva őt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!