Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti mind így csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mind így csináljátok?

Figyelt kérdés
Születésnap, névnap, valentinnap, karácsony, mikulás stb. Mindig kaptam valami ajándékot a barátomtól. Még néha olyankor is hozott virágot, csokit, ilyesmit, mikor nem volt semmi alkalom. Nagyon jól esik a gesztus, de maga az ajándékra nem fordít sok időt, hogy mit vegyen, legtöbbször nem is tetszett, nem is örültem neki, pedig annyi minden van amiért oda lennék, nem nehéz lenyűgözni.
2013. jan. 29. 22:47
 1/8 A.Romanov ***** válasza:
74%
Egy csómószor hoz virágot, csokit aminek nem örülsz, de nem nehéz lenyűgözni? Ez egy kicsit ellentmondásos hölgyike.
2013. jan. 29. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
nem vagyok híve a rituális ajándékosztogatásnak (lehet, hogy pont ezért nincs is barátnőm :( )
2013. jan. 29. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
milyen ajándékot vett aminek te nem örültél? :$
2013. jan. 29. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Én értem mire gondolsz. Vannak ilyen srácok, én sem értem miért csinálják.
2013. jan. 29. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:

a kérdezö azt akarja tulajdonképpen mondani, hogy a párja mindig vesz neki valamit, de nem szívből, csak "kötelesésgtudatbol" teszi ezt. És igen a nők örülnek a csokinak meg a virágnak, de annak nem ha tudják (mert ismeri ka párjukat) hogy nem szeretetböl adják.

Kedves kérdező!

ülj le vele és beszéljétek ezt meg. Mert minél tovább huzódik ez annl jobban fog emészteni téged. És a vége veszekedés lesz és szakítás valami vélt, vagy valós sérelem miatt.

2013. jan. 29. 23:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát mit is... Testápoló (nem szoktam használni), hajbalzsam (szintén nem), sál, fülcsi. Semmi nagy ötlet, kreativitás. Épp az hiányzik, hogy foglalkozzon azzal, hogy mit ad. Ne csak a pénzről szóljon...
2013. jan. 29. 23:14
 7/8 A kérdező kommentje:
A csokinak, meg a virágnak nagyon örülök. Az spontán, szívből jön, meglep vele.
2013. jan. 29. 23:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Az előző barátom egyfolytában ajándékokat vett nekem (én ezt sose igényeltem, sőt inkább zavart, kellemetlenül éreztem tőle magam). De érződött rajta, hogy úgy gondolja ezzel most ő lesz a tökéletes barát, és ennyi, de nem az motiválta, hogy én boldog legyek attól, amit ad, hanem hogy magának megfeleljen, hogy na tessék ő milyen gondoskodó.

Ezzel szemben a mostani barátom sokkal figyelmesebb, elejtek egy fél mondatot arról, hogy például mi volt kiskoromban a kedvenc csokim, akkor meglep vele, ha elmondom milyen helyre mennék el szívesen (városon belül, szóval semmibe nem kerül, hogy oda eljussunk), akkor meglepetésből kitalál oda egy programot...stb, ezek sokkal személyesebb dolgok, és sokkal kevesebb pénzbe is kerül, mégis jobban örülök neki, és ezekből érzem, hogy fontos vagyok neki, és azt figyeli, hogy valóban boldog leszek-e tőle.

21L

2013. jan. 29. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!