Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Miért hülyítitek az exet, hogy vissza akarjátok kapni, ha nem is szeretitek?? Mert ő a biztos "rajongó", a biztos pont, akivel mindent meg lehet tenni, mert tudjátok, hogy ő viszont még mindig szerelmes...:(2012. okt. 26. 01:08
2/32 Honorare válasza:
jol mondod! Rajongo kell! egy biztos tartalek! de ha ram hallgatsz akkor ejted a pasit!!!
4/32 anonim válasza:
Pontosan, se szívünk se lelkünk, csak a színtiszta farok. Ha már itt tartunk az én exem sokkal jobban elbánt velem, EGY NŐ! Lányok és TI miért csináljátok ezt?! Hm? :(
Na, egál?
22/F
5/32 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Előnye is van, hogy nem volt még exem.
7/32 anonim válasza:
Csiga. Ha azért nincs exed, mert boldog kapcsolatban élsz biztos. Ha meg azért, mert nem volt még senkid, akkor nem értek veled egyet.:P
És nem minden ex szemét.
8/32 A kérdező kommentje:
Jó, nem azt mondtam, hogy lányok sosem viselkednek így, ne értsetek félre...
2012. okt. 26. 01:18
9/32 Honorare válasza:
CSIGUSZ! agyban mar a helyed!!!! ilyen keson a 10 evesek ne legyenek fent!!! mas indok nincs ,hogy miert nem volt ex-ed
10/32 anonim válasza:
Én nem hülyítem, tényleg vissza akarom kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!