Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Miért hülyítitek az exet, hogy vissza akarjátok kapni, ha nem is szeretitek?? Mert ő a biztos "rajongó", a biztos pont, akivel mindent meg lehet tenni, mert tudjátok, hogy ő viszont még mindig szerelmes...:(2012. okt. 26. 01:08
21/32 anonim válasza:
Egy kérdésem volna azért: miért fiúkkal teszed fel ezt a kérdést? Ez a talonba helyezés téma szerintem még gyakoribb is a nőknél (én ezt tapasztaltam). Szerintem a helyes kérdés: Emberek! Miért csináljátok ezt?
22/32 benedek98 válasza:
még nem volt csajom uh nem tom miről beszélsz:)
23/32 anonim válasza:
Exet nem kérünk vissza, azért ex mert ex, ami elmúlt az emlmúlt. Ha nem is jön új a megunt kikopott dolgot az autóról is lecseréljük ;)
24/32 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Bizonyos IQ alatt nem kéne járni emberekkel. Bár az is lehet, hogy a szellemi társadra akadtál.
Most ugye mit mondjak erre?
26/32 laca_starr válasza:
Sajnos igazad van. Hülyítjük a csajt, magunkat, hazudunk , csak azért , mert nem tudunk elszakadni a megszokottól. Ugyanezért maradunk egy kihűlt kapcsolatban is, megszokásból, amikor annak már semmi értelme sincs. Félünk a változástól, ilyen egyszerű
27/32 anonim válasza:
engem csak egyetlenegy exem (aki engem dobott) akart vissza (egy év után), mire már végleg túlléptem rajta, bár mondjuk annyira a szakítás sem viselt meg. de akkor is rögtön feltettem a kérdést, hogy miért is akar vissza? tudtam róla, hogy nem szeret, hiszen ezt mondta, mikor szakított, és az egy év alatt, amíg nem találkoztunk, nem beszéltünk, kétlem, hogy nagyon belémzuhant volna. Mondjuk okos voltam, és kitaláltam, hogy szexhiánya van. Általában ez a mozgatórugója az ilyeneknek. Szerintem.
28/32 anonim válasza:
Szerintem csak meg akarnak d*gni. Legalább is nálam ez volt a valószínű ok. Ha kíváncsi vagy, hogy miért gondolom így, leírom privátban! 18/L
29/32 anonim válasza:
A kérdésedbe benne van a válasz is: azt lehet elsősorban átverni, aki vevő rá.
30/32 anonim válasza:
A lányok sokkal profibban űzik, ha az exbarátok hülyítéséről, beszopatásáról van szó, úgyhogy hagyjuk már ezt a "megint a fiúk a szemetek" dolgot, O.K.?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!