Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Miért hülyítitek az exet, hogy vissza akarjátok kapni, ha nem is szeretitek?? Mert ő a biztos "rajongó", a biztos pont, akivel mindent meg lehet tenni, mert tudjátok, hogy ő viszont még mindig szerelmes...:(2012. okt. 26. 01:08
11/32 A kérdező kommentje:
Előző! Akkor gondolom nem te dobtad ki őt, de itt más a helyzet.
2012. okt. 26. 01:27
12/32 anonim válasza:
Ez egy érdekes helyzet, mert először én Őt, aztán Ő engem. Pár héten belül. "Előző" voltam
13/32 A kérdező kommentje:
Ha te dobtad őt először, akkor már ne akard visszakapni...már egyszer döntöttél
2012. okt. 26. 01:30
14/32 anonim válasza:
Ezt a csajok is csinálják, sőt! Ők még annál inkább
15/32 anonim válasza:
Magára erőltetett egy álarcot, azért szakítottam. Aztán volt egy mélyenszántó beszélgetésünk és kiderült, hogy nem is olyan valójában. Ebbe az énjébe beleszerettem, de akkorra meg Ő dobott el engem. (#11 voltam)
16/32 anonim válasza:
Vagyis... nem az álarc miatt szakítottam, hanem mert nem fogta fel máshogy, hogy nekem ezzel nem imponál.
18/32 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Honorare, 21 vagyok. Nem volt szerencsém kölcsönös szerelemben.
19/32 Fura Yokomura válasza:
Csigabiga
Ami késik, nem múlik ;)!
Mindig az szenved, akit dobnak! Nincs jeletősége, hogy fiú vagy lány...
20/32 anonim válasza:
Azert mert elfelejted hogy a madar az asz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!