Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért csináljátok ezt?
Figyelt kérdés
Miért hülyítitek az exet, hogy vissza akarjátok kapni, ha nem is szeretitek?? Mert ő a biztos "rajongó", a biztos pont, akivel mindent meg lehet tenni, mert tudjátok, hogy ő viszont még mindig szerelmes...:(2012. okt. 26. 01:08
31/32 anonim válasza:
Senki az életben nem baszott át úgy, mint ő, az ellenségemmel se csinálnám meg ezt, mégis én mitől legyek jobb? Méltóságból? Férfiasságból? Nem. Igenis végig akarom nézni, ahogy csendben meghal lelkileg.
32/32 anonim válasza:
#31-es:
Ez az, ez a beszéd. Szeretem ezt a fajta hozzáállást. Nekem három évembe került fiatalabb koromban, mire visszanyalt végül a fagyi az exbarátnőmnek, és élveztem a szenvedését, ahogy a kést a hátába döftem és jó alaposan körbe-körbe megforgattam benne. Kiélveztem minden pillanatát, másodpercét. Három hosszú év, de máig azt mondom, hogy megérte a rászánt idő az elégtételért cserébe. :) Mára már felnőttem, megkomolyodtam, és boldogságban élek a kedvesemmel, az exbarátnőm (barátnő... k_rva volt az inkább) pedig továbbra is űzi a hazudozó, cselszövő, alattomos életmódját.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!