Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tudatosan vagy tudatalatt csináljátok ezt?
Gyakran szoktam útközben vagy a villamoson lányokra mosolyogni, szemezni velük. Van aki visszamosolyog, van aki pedig elkezd játszani a hajával, dobálja jobbra balra, elnéz-visszanéz, látszik, hogy máshogy kezdi el venni a levegőt, talán még a pulzusa is megemelkedik :). Szokott veled lenni ilyen?
Az tiszta sor, hogy észreveszitek, hogy valaki érdeklődik irántatok, de ilyenkor tudatosan kezdtek el játszani a hajatokkal vagy észre sem veszitek, hogy ezt csináljátok?
Jól gondolom, hogy amikor visszamosolyogtok, vagy összevissza játszatok a hajatokkal, akkor azt várjátok, hogy odamenjen hozzátok a férfi, és megszólítson benneteket? Szólítottak már meg villamoson?
Nálam ez tudatalatti dolog, sőt, el is szoktam mosolyodni, ha nekem is tetszik az illető. :)
Ha meg zavar, hogy néznek, csúnyán visszabámulok, ez általában bejön. xD
18/L
#10:
próbáld ki egyszer, nem történnek nagy dolgok, hátrasimítja a haját, kicsit játszik vele, beletúr
Én akkor szoktam a hajammal babrálni, ha zavarva jövök. Pl, ha egy jóképű srác próbál szemezni velem, rám mosolyog, stb és nekem is bejön a srác, akkor könnyen zavarba jövök, és olyankor tudat alatt szoktam leplezni a zavarom azzal, hogy valami pótcselekvést csinálok, de nem tervezem el, hogy na, akkor én most dobálom a hajamat, az csak úgy jön. :)
Remélem, érted, hogy mit írok! :D Kicsit kótyagos vagyok ma, bocsi, ha nagyon zagyván fogalmaztam.
10-es vagyok.
Szerintem meg félreértelmezed a dolgokat akkor. Én lány vagyok és gyakran szoktam hátrasimítani a hajam vagy megigazgatni, de csak azért, hogy jobban álljon.
#15:
nyilván olyan alkalmakról van szó, amikor egy lány már egy ideje 'mozdulatlanul' áll a villamoson, aztán találkozik a tekintetünk, és 2-3 másodpercen belül elkezd játszani a hajával.., hogy jól álljon neki :)
Én is erről beszélek. Nem egyszer volt már, hogy srác nagyon bámult én meg csak úgy igazgattam a hajam, aztán észrevettem, hogy a tekintete megváltozott, azt hitte, hogy miatta csináltam. Pedig köze nem volt hozzá :D
Ez elég unalmas, mikor ilyen lúzerek nagyon reménykednek...
Alapvetően tudat alatt, ha tetszik valaki, jobban akarsz kinézni, észre sem veszed és megigazítod a hajad pl.
De persze előfordul, hogy nem neked szól, épp bele akart túrni amúgyis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!